1. kolo: Krňany - Vrané 8:2 (2:1)

21.08.2010 17:00

Vstup do soutěže se našemu mužstvu až překvapivě skvěle výsledkově povedl. Hosté, hlavně v prvním poločase, nebyli vůbec špatným soupeřem. Naši hráči byli v prvním poločase líní na rychlý pohyb a prakticky každý odražený balon získávali hosté. Jediný náš hráč M.Kučera odehrál slušný poločas.

Po přestávkové domluvě byli naši hráči k nepoznání. Začali více běhat, nabízeli se a během sedmi minut rozhodli o utkání. Vypracovali si několik slibných příležitostí a vstřelili 3 branky. Hosté si s naší rychlou a překvapivě přesnou hrou nevěděli rady a bylo jen otázkou, kolik vstřelíme branek. Díky rozhodčímu, který byl ve 2. poločasu velmi slabý a zápas zkrátil o 7 minut, jsme nevstřelili více branek.

Za druhý poločas musím mužstvu poděkovat a doufám, že takové výkony podají i v následujících zápasech. Náš útočník R.Hušbauer vstřelil 4 branky a velmi dobře řešil brankové situace. Jsem velmi spokojen se souhrou celé naší pravé strany, která prakticky rozhodla utkání. Jsem také spokojen se střídajícími hráči, kteří do mužstva velmi dobře zapadli.

 


Nejlepším hráčem byl M.Kučera

 


Střelci: R.Hušbauer 4x, F.Pešek 2x, J.Šnajberk, M.Kučera

 


Sestava 1. poločas: 

 

K. Zmítko 2

 

L.Pešek 2

J.Šnajberk 2/3

M.Michálek 2

T.Hýna 2

 F.Pešek 3

 M.Kučera 4

 P.Hrdý 2

 F.Hubička 2

 

 R.Hušbauer 3

 M.Šnajberk 2/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestava 2. poločas: 

 

K. Zmítko 3

 

L.Pešek 3/4

T.Hýna 3/4

M.Michálek 3/4

P.Hrdý 3

 F.Pešek 4/5

 M.Kučera 5

 J.Šnajberk 4

 F.Hubička 2/3

 

 R.Hušbauer 5

 M.Šnajberk 3/4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: M.Langer (3) za P.Hrdého, L.Vaic (3/4) za M.Šnajberka