9.kolo: Hostivice - Krňany 0:0 (0:0)

20.10.2012 15:30

Zápas dvou rozdílných poločasů.

V prvním jsme byli lepším týmem než domácí a herně jsme je přehrávali. Dobře jsme si přihrávali, domácím jsme moc nepůjčovali balon a vytvořili jsme si i dvě velké šance, které jsme však trestuhodně promarnili. Domácí se prakticky k ničemu nedostali. V obranné fázi jsme soupeře dobře obsazovali a dobře jsme vyráželi do protiútoků, kde jsme se však ve finální fázi buď vinou špatné přihrávky, nebo celkově špatného řešení situace nedokázali prosadit.

Druhý popločas byl z naší strany o hodně horší. Místo abychom pokračovali v aktivní hře, jsme se zbytečně stáhli a přenechali iniciativu domácím. V obraně  se začaly objevovat chyby. Nestačili jsme obsazovat protihráče a domácí dokázali vyvinout velký tlak a vytvořili si i velké šance, které však díky našemu výbornému brankaři neproměnili. Hráči si mezi sebou začali vyčítat chybné přihrávky, nechali se vytočit zákeřnou hrou jednoho z domácích hráčů a nedokázali se soustředit na svůj výkon.

Přesto tým musím pochválit za bojovnost a získaný bod ze soupeřova hřiště - remíza byla nakonec spravedlivá. Podruhé během podzimu jsme nedokázali vstřelit branku, ale tentokrát jsme ani žádnou neinkasovali.

 


Nejlepším hráčem našeho týmu byl T.Presl

 


Sestava: 

 

T. Presl 5

 

R.Hušbauer 3

M.Čermák 3

J.Šnajberk 3/4

M.Michálek 3

 F.Pešek 3

  P.Hrdý 3

 L.Kříha 3

 T.Hýna 3

 

 L.Vaic 3

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: F.Hubička (3) za F.Peška