8.kolo: Krňany - Jílové B 2:1 (0:0)

13.10.2012 16:00

Po osmi odehraných kolech podzimní části sezony je tabulka soutěže velmi vyrovnaná. Zatím se v popředí osamostatnila tři mužstva, která pravděpodobně mezi sebou budou hrát o postup a zbytek bude bojovat o záchranu. Rozdíl mezi čtvrtým a posledním týmem je sedm bodů, což jsou prakticky dva vyhrané zápasy. Proto je dobře, že naši hráči zvládli domácí zápas s týmem Jílové B a odskočili od dvou posledních mančaftů tabulky na rozdíl šesti bodů.

První poločas proti Jílovému nám herně nevyšel, dělali jsme zbytečně hodně chyb. Kombinace nám vůbec nešla, přihrávky nebyly přesné a hráči se, místo soustředění se na svůj výkon, mezi sebou neustále dohadovali. Přest všechno jsme si vytvořili tři obrovské příležitosti, které jsme však vyloženě promarnili svou nesoustředěností.

Druhý poločas byl z naší strany hlavně do 70. minuty výborný. Podařilo se nám vstřelit dvě branky po velmi hezkých útočných akcích. V této fázi jsme hosty jasně přehrávali a mohli jsme vstřelit více branek a utkání tak jednoznačně opanovat. Kolem 70. minuty však hosté snížili stav po velké nedůslednosti dvou našich hráčů, kteří nedokázali zastavit útočníka soupeře a prakticky ho jen stínovali. Od té chvíle, přestože jsme byli lepším týmem, jsme se báli o vítězství až do konce utkání.

Mužstvo musím pochválit, že utkání dovedlo do vítězného konce a hlavně za výkon ve druhém poločasu. Individuální pochvalu zaslouží J.Šnajberk, který nastoupil po deseti minutách druhé půle, kdy se vrátil do sestavy po zranění a na hřišti byl ihned velmi platným.

 


Střelci: T.Hýna, F.Pešek

 


Nejlepšími hráči našeho týmu byli F.Pešek a T.Presl

 


Sestava: 

 

T. Presl 5/4

 

L.Pešek 3/4

M.Čermák 4/3

J.Kuti 3/4

M.Michálek 3/4

 F.Pešek 5/4

  D.Nicola 2/3

 L.Kříha 3

 T.Hýna 3/4

 

 P.Hrdý 2/3

 M.Šnajberk 3/4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: J.Šnajberk (4/5) za D.Nicolu, L.Vaic (3) za P.Hrdého, R.Macko (-) za J.Kutiho