7. zápas: SK Střešovice dorost – Krňany 4:3 (4:1)

06.03.2010 00:00

V zápasu, kde šlo prakticky o všechno, jsme tradičně zklamali. Zápas vůbec nezvládli naši klíčoví hráči J.Šnajberk, M.Michálek a T.Hýna. Gólman K.Zmítko se navíc na začátku zápasu zranil a byl tak limitován v dalším průběhu utkání. Utkání ale dochytal a ve druhém poločasu mužstvo několikrát podržel.

První poločas jsme sehráli jako začátečníci. Střed obrany nám vůbec nefungoval a ani jsme nebyli schopni rozehrát balon. Domácí z nás tak v prvním poločasu udělali trhací kalendář.

Ve druhé poločasu jsme i změnami v sestavě zlepšili bojovnost a zápas jsme herně prakticky vyrovnali. Vstřelili jsme dvě branky a 20 minut před koncem jsme se vrátili do hry o druhé místo v tabulce turnaje. Závěr jsme však nezvládli hlavně díky špatné finální přihrávce. Domácí obrana v závěru hořela, avšak naši hráči toho nedokázali využít.

Z utkání nelze mít dobrý pocit, jediným hráčem, který podal velmi slušný výkon, byl M.Kučera. Dobrý zápas odehrál také na postu krajního obránce R.Hušbauer.

 


Účast: K.Zmítko, L.Pešek, T.Hýna , M.Michálek, V.Dolejš, P.Hrdý, J.Šnajberk , M.Kučera, F.Pešek,  F.Hubička, R.Hušbauer, R.Macko, M.Šnajberk, M.Langer, M.Rabiňák

 


Střelci: M.Šnajberk, M.Kučera, M.Michálek