7. kolo Krňany - Okrouhlo 3:3 (2:2)

03.10.2015 16:00

Sestava TJ Krňany :

Šnajberk M. (18. Misarosh)  -  Pešek L. (75. Waic), Shchegliuk (C), Šnajberk J., Marek - Macko (46. Strnad), Koval, Kříha, Hýna - Sakal, Pešek F. (46. Hrdý)

 

Branky TJ Krňany :

14., 40. Kříha,  80. Koval

 

Hodnocení zápasu :

Další domácí zápas nás čekal s týmem Okroula. Soupeř je nováčkem soutěže a pro nás tedy jednou velkou neznámou. Komplikace nás potkali ještě před utkáním, protože začátek nestihal gólman Ivan. Zápas jsme ale začali aktivně, vypracovali jsme si i slibné příležitosti a ve 14. minutě šli po brance Lukáše Kříhy do vedení. Musím ale dodat, že vedení mělo být vyšší - stejně jako v zápase s Vraným jsme nedokázali proměnit i ty nejvyloženější šance. Soupeř přestál náš uvodní tlak, hru vyrovnal a rychle odpověděl dvěma slepenými góly. Těsně před půlí naštěstí stihl svým druhým gólem vyrovnat Lukáš Kříha. Věřili jsme, že gól do šatny soupeře zlomí a zlepšeným výkonem dovedeme zápas k vítězství. To se však nestalo, ve druhé půli Okrouhlo rozhodně nebylo horším týmem. Konečná remíza 3:3 je s ohledem na vývoj zápasu spravedlivá, i když pro nás znamená další citelnou ztrátu bodů na domácí půdě. Musím uznat, že Okrouhlo nás překvapilo svým herním pojetím, hlavně svou ofenzivní silou. 

Zklamaním je ale přístup některých hráčů k zápasu - komentáře výkonu spoluhráčů, rozhodčího apod. Místo toho, abychom si v zápase, kdy se nedaří pomohli, tak se vzájemně rozhádáme, hledáme chybu všude jinde než u sebe a výkon je pak ještě horší. A jednou tolik mi to vadí u hráčů, kteří se stále omlouvají z tréninků.