7. kolo: Krňany - Jesenice B 2:5 (1:1)

03.10.2009 16:00

V tomto zápase zejména ve druhém poločasu totálně zklamalo celé mužstvo v obranné činnosti.

Začátek zápasu však takovému propadáku vůbec nenasvědčoval. Ujali jsme se vedení po krásné akci a soupeř víceméně čekal na ránu z milosti. Naši hráči soupeře podcenili a asi si mysleli, že ten se porazí sám. Přestali jsme hrát s důrazem a hosté vycítili, že naše mužstvo nehraje v potřebné pohodě. Hosté se začali osmělovat, začali bojovat o lepší výsledek a v nastavení prvého poločasu se po naší hrubé chybě dočkali vyrovnání.

V poločase jsme vystřídali, změnili rozestavení na ofenzivnější, ale naše hra se nadále zhoršovala. Hned z prvního útoku ve druhé půli jsme inkasovali a naši hráči kupili školácké chyby, které soupeř bez velké námahy proměnil ve stav 1:4 v jeho prospěch. Za tohoto stavu jsme se asi na deset minut zvedli, ale z vytvořených brankových příležitostí se trefili jen jedinkrát. Naopak hosté svůj náskok v poslední minutě pečetili na konečných 2:5 a nutno dodat, že zaslouženě.

Tento zápas jsme nezvládli, prohrávali jsme osobní souboje, stáli daleko od soupeře a nechali jeho hráče v klidu rozehrávat. Ti toho náležitě využili. Příští zápas je z naší strany nutno pojmout úplně jinak, ale svou pohodlností jsme se již pravděpodobně připravili o možnost hrát o čelo tabulky.

 


Jediným hráčem, který snese přísnější měřítko byl T.Hýna

 


Střelci: R.Hušbauer, M.Šnajberk

 


Sestava: 

  V.Pilnáček 0  
V.Dolejš 0 T.Hýna 3/4 M.Michálek 1 L.Pešek 3
 F.Pešek 1/2  P.Hrdý 0  J.Šnajberk 0/1  F.Hubička 0
   R.Hušbauer 1/2  M.Šnajberk 2  

 

 

 

 

 

 

Střídání: J.Kukelka (1) za F.Hubičku