7. kolo: Hvozdnice B - Krňany 3:7 (1:5)

03.10.2010 16:00

Konečně jsme vyhráli utkání na cizím hřišti. Po dlouhé době jsme se sešli prakticky v nejsilnější sestavě. Až na V.Dolejše jsme byli kompletní.

První poločas jsme směrem dopředu odehráli velmi dobře, vstřelili 5 branek a nebýt domácího pomezního, který mával postavení mimo hru snad při každém našem útoku, mohl být rozdíl ve skóre daleko výraznější. Náš rychlý přechod do útoku byl pro domácí hráče prakticky neřešitelný. Domácí nás nestíhali obsazovat a nebýt našeho selhávání v koncovce mohl být výsledek i přes zásahy domácího pomezního pro nás mnohem příznivější. V obranné fázi jsme se oproti minulému zápasu dopouštěli chyb.

Druhý poločas byl z naší strany slabý. Naši hráči si mysleli, že se domácí zlomí, ale ti se naopak zlepšili a začali naší středovou formaci přehrávat. I v naší obraně se začaly objevovat mezery. Přesto jsme se na začátku druhé půle dostali do několika brankových příležitostí, která jsme viditelně prohospodařili.

Za první poločas mohu hráče pochválit, za druhý nikoliv. V dalším zápasu se naše hra musí zlepšit a hlavně vyrovnat v obou poločasech.

 


Nejlepší hráč nebyl určen, neboť nikdo neodehrál oba poločasy vyrovnaně.

 


Střelci: R.Hušbauer 2x, M.Šnajberk, J.Šnajberk, L.Pešek, P.Hrdý, M.Michálek

 


Sestava: 

 

K. Zmítko 2/3

 

L.Pešek 3

T.Hýna 2/3

M.Michálek 2/3

M.Langer 3

 F.Pešek 3

 P.Hrdý 3

 J.Šnajberk 2/3

 F.Hubička 3

 

 R.Hušbauer 3

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: M.Kučera (2/3) za F.Peška, R.Macko (3) za M.Langera, L.Vaic (2/3) za M.Michálka