6.kolo: Krňany - Dobrovíz 4:3 (3:1)

29.09.2012 16:30

Takhle se hraje o body v této soutěži. Naši hráči, ač byli hodně oslabeni, jezdili po hřišti až do poslední minuty. Díky své obětavosti a důrazu vyhrávali velké množství osobních soubojů, čímž pádem jsme měli více času na dobrou rozehrávku a v prvním poločasu i na kvalitní koncovku.

První půli odehráli naši hráči velmi dobře. Včas obsazovali soupeře, nedělali zbytečné chyby a již v zárodku útoku se snažili atakovat soupřovi hráče, čímž hostující obranu hodně znervózňovali. Hosté pod velkým tlakem kupili chyby a naši útočící hráči z poloviny nabídnutých šancí vstřelili velmi důležité tři branky.

Druhý poločas byl z naší strany slabší. Nejprve jsme do poločasu výborně vstoupili, vstřelili čtvrtou branku a do 65. minuty si vytvořili velké množství příležitostí. Další už jsme ale neproměnili, ačkoli jsme dvakrát trefili brankovou konstrukci. hosté se postupně z našeho tlaku vymanili a z jednoho protiútoku vstřelili lacinou branku. Naši hráči se začali bát o výsledek a až do poslední minuty pak hráli velmi ustrašeně. Hosté ale stačili pouze snížit na rozdíl jediné branky těsně před koncem utkání. Věřím, že tyhle zlaté získané body zvednou hráčům sebevědomí do dalších utkání.

Ještě musím dodat dva fakty. Rozhodčí našemu mužstvu vůbec nepřáli, dvě branky soupeře padly po postavních mimo hru. Hlavní sudí navíc za stavu 1:0 proti nám nařídil nesmyslnou penaltu, kterou však soupeř naštěstí neproměnil. Alesoň na lavičku náhradníků se po zranění vrátil J. Šnajberk, který svou přítomností podpořil spoluhráče.

 


Střelci: L.Vaic 2x, F.Pešek, M.Šnajberk

 


Nejlepším hráčem byl L.Vaic

 


Sestava: 

 

T. Presl 4

 

L.Pešek 3/4

M.Čermák 4

J.Kuti 4

V.Dolejš 3

 F.Pešek 4

  T.Hýna 3/4

 L.Kříha 4/3

 M.Michálek 3/4

 

 L.Vaic 5/4

 M.Šnajberk 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: J.Šnajberk (-) za L.Vaice