6. kolo Jílové "B" - Krňany 2:1 (1:0)

28.09.2015 16:30

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Pešek L., Shchegliuk (C), Šnajberk J., Marek (82. Šnajberk M.) - Strnad (38. Hýna), Koval, Kříha, Hrdý - Sakal, Waic (60. Tomrle)

 

Branky TJ Krňany :

72. Kříha

 

Hodnocení zápasu :

Zápas v Jílovém byl přeložen na pondělní sváteční den, a tudíž bylo jasné, že soupeř bude posílen o hráče áčka. Ale, že jich bude tolik ........ , to jsem nečekal. Mužstvo však musím pochválit za bojovný výkon proti posílenému soupeři. V Jílovém jsme neodehráli vůbec špatné utkání, v 72. minutě jsme zásluhou Lukáše Kříhy vyrovnali a zdálo se, že odvezeme bod. Tak by se asi i stalo, nebýt hrubé chyby našeho doposud vynikajícího gólmana, kterému propadl lehký balón po střele z přímého kopu. Body tak zůstali v Jílovém. Opět se však ukázalo, že mužstvo má sílu, a je schopno hrát vyrovaná utkání i proti silnějším týmům - opět se, jako již mnohokrát, ukázalo, že lepší zápasy hrajeme, pokud se hraje otevřený fotbal. 

Hlavním cílem však zůstává být maximálně úspěšní v domácích zápasech, protože podzimní los máme skutečně těžký (kromě Zvole všechny "B" týmy venku).