5. zápas: Statenice – Krňany 2:5 (1:0)

20.02.2010 00:00

Zápas měl dva různé poločasy. V první půli byl lepší náš soupeř. Lépe se pohyboval, přesněji přihrával, do většiny soubojů šel důrazněji a vypracoval si i více brankových příležitostí. Naši hráči si prakticky nepřihráli, většinu soubojů jasně prohrávali a navíc si mezi sebou začali vyčítat chyby.

 

Po domluvě o přestávce nastoupilo úplně jiné mužstvo. Každý hráč se soustředil na svůj výkon, zlepšila se souhra a pohyb po hřišti. Soupeř začal dělat na rozdíl od prvního poločasu chyby a první branku si vstřelil sám, což pramenilo z našeho napadání na půlicí čáře. Od této branky jsme byli lepší a tlak na soupeřovu branku sílil. Naši hráči si uvědomili, že naše největší zbraň, hra po stranách, na soupeře platí. Z těchto prostorů jsme si vytvořili nejvíce šancí a vstřelili 2 důležité branky. Do konce zápasu jsme přidali další dvě a po velmi dobré hře ve druhém poločasu jsme zaslouženě zvítězili. V zápasu nás velmi dobrým výkonem podržel brankář K.Zmítko. Velmi dobré utkání odehrál také R.Hušbauer.

 


Účast: K.Zmítko, L.Pešek, M.Michálek, T.Hýna, P.Jiras, F.Pešek, R.Hušbauer, J.Šnajberk,  F.Hubička, J.Kukelka, R.Macko, M.Šnajberk, M.Langer, M.Rabiňá

 


Střelci: vlastní, T.Hýna, R.Hušbauer, M.Michálek, F.Pešek