5. zápas: Krňany - ČZU 3:0 (1:0)

14.02.2009 11:00

V tomto zápasu jsme narazili na zatím nejslabšího soupeře, jenž si za celý zápas nevytvořil prakticky žádnou šanci ke vstřelení gólu. Naši hráči pojali zápas (zejména v první půli) jako proběhnutí se před obědem a téměř každá druhá přihrávka tak končila na soupeřových kopačkách.

Druhý poločas byl již z naší strany o poznání fotbalovější. Soupeře jsme rozebírali ze všech stran a mít větší klid a přehled v koncovce, museli jsme nastřílet alespoň 10 branek.

Alarmujícím zjištěním je hra a produktivita střední zálohy. Jediná gólová přihrávka za celý zápas je velmi málo. Špatně na tomto postu řešíme situace jeden na jednoho, do soubojů chodíme pozdě a přihrávky nakrátko jsou z 90% alibistické. Musíme se v těchto činnostech zlepšit a máme na to do začátku jara jen cca 1 měsíc. Celé mužstvo se musí zlepšit v přístupu k zápasu, jinak budeme jen stěží hrát na jaře o čelo tabulky. Věříme, že mužstvo si kritiku vezme k srdci a začne předvádět výkony podobné podzimním domácím zápasům.

 


Hodnocení: J.Pokorný (N/A), L.Pešek (3), M.Michálek (2/3), T.Hýna (3/4), P.Jiras (3), T.Behr (3), F.Pešek (2/3), J.Šnajberk (1/2),  F.Hubička (3), J.Kukelka (1/2), R.Hušbauer (2/3), M.Šnajberk (2/3)

 


Střelci: R.Hušbauer, M.Šnajberk, F.Pešek