4. kolo Zvole "B" - Krňany 2 : 2 (0: 1)

14.09.2014 17:00

Sestava TJ Krňany :

Presl  -  Koval, Čermák, Shchegliuk (C), Volf  -  Waic (50. Macko), Šnajberk J., Hrdý (75. Fiedler), Hýna  -  Sakal, Rusu

Branky TJ Krňany :

6. Rusu, 89. Macko

 

Hodnocení trenéra :

    Druhé venkovní utkání jsme odehráli ve Zvoli. Zvole byla posílena o hráče "A" týmu, ale v prvním poločase jsme byli lepším týmem a po několika krásných akcích po levé i pravé straně jsme se ujali zaslouženého vedení. V prvním poločase jsme měli ještě několik 100% šancí - místo abychom však přidali další góly a utkání si užili, skončil poločas naším hubeným vedením 1:0. Do druhé půle jsme nastoupili s tím, že chceme dát rychlý druhý gól, začali se však dít věci, které našemu mužstvu vůbec nesvědčí. Pan sudí nám neodpískal jasnou penalty a sporné situace začal otáčet proti nám, naši hráči se začali soustředit pouze na chyby rozhodčího a z naší strany bylo prakticky po zápase. Domácí toho využili a rychle dali dva góly a otočili tak stav zápasu ve svůj prospěch. Když už se zdálo, že utkání skončí vítězstvím domácích vzal na sebe odpovědnost jako správný kapitál Vitalii, na vlastní půli sebral balón, tvrdě vystřelil asi ze 40 metrů, domácí gólman míč neudržel a Rasťa Macko dorážkou stanovil konečnou remízu. Remíza je spravedlivá, venku jsme ještě neprohráli.  Hrače musím pochválit za bojovnost až do konce utkání. Na naší disciplíně na hřišti ale musíme tvrdě zapracovat. 

     Nejlepším hráčem byl Vitalii Shchegliuk.

     Zavěrem ale musím napsat pár řádek o mé nespokojenosti a zklamání z našich mladších hráčů - jejich přístupem jak k tréninkům tak i zápasům. Místo toho, aby tým táhli, tak by si naopak měli vzít příklad z hráčů starších. Nechápu, kdy už by měli mít větší motivaci a radost z fotbalu než v situaci, kdy se hraje o čelo tabulky a ještě se neprohrálo. Doufám, že po přečtení těchto řádek se nad sebou ti, o kterých mluvím zamyslí a zase budou týmu pomáhat tak, jak jsme na to byli všichni zvyklí.