4. kolo: Vrané - Krňany 5:1 (3:0)

12.09.2009 17:00

Tento zápas našim hráčům ukázal, že převaha v poli k vítězství nestačí. Zápas se do 30. minuty odehrával jednoznačně v naší režii.

Hned v první minutě jsme z jednoznačné šance nastřelili tyč a ve 20. minutě ještě břevno. Do zmiňované 30. minuty jsme kopali asi 10 rohů, 2 trestné kopy, ale díky našemu nedůrazu v soupeřově pokutovém území se domácí v pohodě ubránili. Naši hráči prakticky nestříleli a když měli zakončit, řešili situace příliš alibisticky. Ve 30. minutě se zápas de facto rozhodl. Kopali jsme roh a následně se dopustili několika chyb.

První chybou na hranici pokutového území bylo to, že jsme se snažili přihrávat křížem přes pokutové území. Domácí obrana centr jednoduše odvrátila a následovaly další naše taktické chyby. Náš hráč na půlicí čáře lehce prohrál osobní souboj a namísto zastavení akce taktickým faulem nechal soupeře postupovat na posledního našeho hráče. Domácí útočník jej lehce obhodil a postupoval sám na našeho gólmana, který jej za cenu penalty a vyloučení srazil v našem pokutovém území. Proti hráči z pole, který brankaře musel zastoupit, domácí nezávahali a penaltu proměnili. Po dalších dvou minutách jsme po další chybě ve středu pole inkasovali druhý gól a do kabin se odcházelo za stavu 3:0, když domácí svůj náskok ještě stihli navýšit.

Po přestávce bylo otázkou, i přes naši snahu hrát fotbal, jak si domácí vylepší skóre. Každý svůj útok dokázali dotáhnout do velmi nebezpečného zakončení. Vtomto utkání jsme předvedli mnoho neduhů jako tragické zpracování míčů, nepřesné a pomalé přihrávky a bojácnost při prosazování v pokutovém území soupeře. Odehráli jsme až příliš "slušné" utkání a soupeř toho dokonale využil. Navíc to vypadalo, že si někteří naši hráči přijeli pouze zahrát fotbálek. Nepředvedli plné nasazení a nakonec se vymlouvali jeden na druhého.

 


Nejlepším hráčem byl i přes zahozenou šanci F.Pešek

 


Střelec: J.Kukelka

 


Sestava: 

  V.Pilnáček 0  
V.Dolejš 3

T.Hýna 2

M.Michálek 2 T.Behr 0/1
 J.Kukelka 2  P.Hrdý 1/2  J.Šnajberk 2  F.Hubička 2
   F.Pešek 3  M.Šnajberk 1/2  

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Pešek (3) za T.Behra