4. kolo: Úhonice - Krňany 8:0 (5:0)

17.09.2011 16:30

Po dvou výhrách v soutěži si naši hráči mysleli, že jsou pomalu nejlepší, ale realita je úplně jiná. Naši hráči nastoupili jako mistři světa a hrozně se divili, že domácí hrají jako o život.

Začátek zápisu v našem podání byl přímo tragický. První branku jsme si střelili sami, druhou jsme soupeři vyloženě nabídli a třetí jsme inkasovali z penalty. Po deseti minutách bylo z naší strany po zápasu.

Celý zápas jsme byli pomalejší a nabízeli jsme domácím svýma školáckými chybami šanci za šancí. Domácí hráči toho dostatečně využili a uštědřili nám velký debakl. Naši hráči by s tímto přístupem neporazili ani hráče z rekreačky. Byla to prostě ostuda.

Ani jeden hráč se nepřiblížil k průměrnému výkonu, jež podával v minulých zápasech. Proto nelze vyhlásit našeho nejlepšího hráče. Urazil bych tím domácí hráče, neboť jejich nejhorší hráč byl lepší než jakýkoli náš hráč.

Vrcholem našeho super výkonu bylo vyloučení našeho hráče v závěru utkání za stavu 7:0. Zbytečně srazil domácího útočníka v pokutovém území. Věřím, že takový západ už na lavičce nezažiju.