5.kolo: Čisovice - Krňany 2:0 (1:0)

22.09.2012 16:30

Naše hráče jsem oproti minulému zápasu nepoznával. Minule bojovali a rvali se o vítězství až do poslední minuty.Tentokrát někteří hráči doslova odchodili utkání, kde šlo o hodně a kde jsme při vítězství mohli odskočit ode dna tabulky. Vážně uvažuji o konci trénování, neboť asi neumín namotivovat hráče na zápas. V kabině si řekneme, jak v utkání budeme hrát, ale na hřišti je to úplně obráceně. V obraně se špatně zajišťujeme. V záloze neumíme kombinovat a prohráváme velké množství osobních soubojů. Hrajeme alibisticky, někteří záložníci ani nechtějí balon a schovávají se za soupeře. Útok v tomto utkání prakticky neexistoval. Štěstím pro naše mužstvo je brankář, který chytá fantasticky. Poprvé v sezoně jsme nevstřelili branku, protože jsme si za celé utkání vypracovali pouze dvě šance. Pro naše mužstvo bude každé další utkání klíčové. Musíme bezpodmíněčně bodovat, jinak budeme stále na chvostu tabulky a  hrát tak o udržení v soutěži.

Tomáš P. v brance podal výborný výkon.

Vráťa D. špatná orientace na hřišti, slabší obratnost v osobních soubojích a ani rozehrávka není dobrá.

Marek Č. neodehrál špatný zápas, ale chybí mi u něj lepší zajištění obrany. Odmítá vzít na sebe odpovědnost za rozehrávku, nepřebírá balony od gólmana.

Jirka K. byl nejlepším hráčem v poli, neboť jako jediný měl aktivní bilanci úspěšnosti v osobních soubojích a bojoval až do poslední minuty. Škoda, že se k němu žádný spoluhráč nepřidal.

Podzimní výkony Tomáše H. jsou oproti minulé sezoně tragické. Bojovnost se mu vytknout nedá, ale fotbalovou formu prostě nemá.

Výkony Fandy P. jsou proti těm ze začátku podzimu žalostné. Každý souboj prohraje, pozdě a většinou špatně rozehrává. Nedokáže prodat to, co předvádí na tréninku.

David N. toho naběhal dost, ale většinou bez balonu. Přihrávky většinou kazil a dobrou šanci nedokázal razantně zakončit.

Lukáš K, jehož výkon byl limitován zraněním, jako jeden z mála zápas vyloženě neodflánul, ale překvapilo mě u něj velké množství pokažených rozehrávek.

Pavel H. byl prakticky celý zápas neviditelný. Také hledá formu z jarní části minulého ročníku, snad ji brzy najde.

Měl jsem dojem, že Radek H. toho za zápas naběhal méně, než náš gólman. Až na prvních pět minut se prakticky jen procházel po hřišti. Byl velkým zklamáním jak pro mě, tak pro mužstvo.

Michalovi Š. zápas vůbec nevyšel. Svoje přednosti vůbec neuplatnil. Zpracování, které bylo jeho doménou, bylo hrozné. Ukvapené byly i jeho přihrávky, které nenacházely adresáta. V jedné šanci nevyřešil dobře danou situaci a brankaři soupeře doslova nahrál balon do ruky.

Fanda H. odehrál deset minut a zranil se.

L. Pešek odehrál dvacet minut. Nic nezkazil, ale ani nic nepředvedl.

Dalším nešvarem našeho mužstva byla kritika rozhodčího. Někteří hráči se narozdíl od svého výkonu soustředili na jeho kritiku. Týmu chybí osobnost. Když je zraněný Pepa Š, nemáme nikoho, kdo by ho nahradil.

 


Nejlepším hráčem byl gólman T.Presl

 


Sestava: 

 

T. Presl 5/4

 

V.Dolejš 0

M.Čermák 2

J.Kuti 4

T.Hýna 0

 F.Pešek 0

  D.Nicola 1

 L.Kříha 2

 P.Hrdý 0

 

 R.Hušbauer 0

 M.Šnajberk 0

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: F.Hubička (-) za P.Hrdého, L.Pešek (-) za F.Hubičku