3. zápas: ČZU – Krňany 2:7 (2:3)

07.02.2010 00:00

Úvod dalšího zápasu nám konečně vyšel. Do 10. minuty jsme vstřelili 2 branky a byli jsme jasně lepší. Od 15. minuty jsme po chybě stopera a jeho následném nedovoleném zákroku museli hrát o deseti. Soupeř ihned využil nařízenou standardní situaci a snížil na 1:2. Za dalších 10 minut soupeř srovnal a začalo se hrát od začátku. Změnili jsme rozestavení a do konce poločasu se nám podařilo vstřelit vedoucí gól.

Druhý poločas, ač naše mužstvo mělo o jednoho hráče v poli méně, jsme byli jasně lepší a soupeř našim poměrně rychlým akcím nestačil. Naši hráči prakticky při každém útoku chodili sami na brankáře a nebýt horší koncovky, mohl být výsledek podstatně divočejší. Naše hráče musím pochválit, že se tentokrát soustředili na hru a nekritizovali rozhodčí, kteří na tomto turnaji nejsou zrovna nejlepší. Dobrou zprávou je i to, že jsme využili nacvičené situace při trestném kopu.

 


Účast: V.Pilnáček, K.Zmítko, L.Pešek, M.Michálek, T.Hýna, V.Dolejš, F.Pešek, R.Macko, F.Hubička, J.Kukelka, M.Šnajberk, M.Langer, M.Rabiňák

 


Střelci: M.Langer, F.Pešek, F.Hubička, R.Macko, J.Kukelka, M.Michálek, M.Šnajberk