3. kolo: Krňany - Hostivice 3:0 (3:0)

10.09.2011 17:00

První mistrovský zápas na domácím hřišti se nám výsledkově velmi vydařil, ale herně se nám, hlavně ve druhém poločase, vůbec nedařilo.

V prvním poločasu se nám dařilo hlavně střelecky. Čtyři střely na soupeřovu branku jsme proměnili ve tři góly. Dva trestné kopy výstavním způsobem využil J.Šnajberk, třetí branku pak přidal M.Šnajberk po rychlé otočce.

Druhý poločas nám naopak hrubě nevyšel, vyloženě nám odešla přihrávka a fyzička. Začali jsme prohrávat osobní souboje a hosté nás herně jasně přehrávali. Štěstí pro nás bylo, že svoje šance i díky výbornému výkonu našeho brankaře nedokázali proměňovat. Za celý druhý poločas jsme si nevytvořili jedinou brankovou příležitost.Naše obrana se hluboko zatáhla a záložníci tak velký prostor mezi útokem a obranou nezvládali oběhat. Náš útok prakticky nedostal přihrávku. Když už se tak stalo, rychle balon ztratil. Obrana hlavně uprostřed dělala hodně chyb a hráči si přestali věřit.

Druhé poločasy naši hráči vůbec nezvládají a ve všech řadách vytváříme hodně chyb. Věřím, že si naši hráči vezmou ponaučení z nevydařených druhých poločasů a že příští zápasy odehrajeme i v lepší kondici.

Na zápas se dostavil celý kádr mužstva, a tak se dva hráči vůbec nedostali do hry. Doufám, že to pochopí a budou dál doplňovat dobrý kolektiv.

 


Střelci: J. Šnajberk 2x, M.Šnajberk

 


Nejlepším hráčem byl K.Zmítko

 


Sestava: 

 

 

K.Zmítko 5/4

 

L.Pešek 3/4

T. Hýna 2/3

M.Michálek 3

D.Nicola 4

 F.Pešek 3/4

  R.Macko 2/3

 J.Šnajberk 3

 F.Hubička 2/3

 

 R.Hušbauer 2/3

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Vaic (2/3) za R.Hušbauera, P.Hrdý (3) za F.Hubičku, M.Langer (3) za R.Macka