22. kolo: Psáry - Krňany 6:2 (3:1)

22.05.2010 17:00

Jednou větou: Co předvedli naši hráči v tomto utkání, je velká ostuda!!!

Zápas se začal vyvíjet pro náš tým dobře, hned ve 2. Minutě jsme měli slibnou šanci, ale náš hráč branku vůbec netrefil. V 5. Minutě jsme si opět vypracovali dobrou příležitost, ale slabým důrazem jsme o ni přišli. Domácí se dostali k naší brance až v 7. Minutě, ale jeden z jejich hráčů obdržel za faul a následnou kritiku rozhodčího žlutou kartu. Při našem následném útoku tentýž hráč fauloval našeho útočníka bez míče a rozhodčí poslal domácí do deseti. Od této chvíle si naši hráči zřejmě začali myslet, že se soupeř porazí sám a úplně přestali hrát svou hru. Domácí navíc začali hrát za hranicí tvrdosti a naši hráči se začali soubojům vyhýbat.

Co se následně dělo na hřišti, bylo pro mne jako trenéra velmi trapné. Jestli si hráči myslí, že se dá zápas vyhrát bez pohybu a disciplíny, tak se velmi mýlí. Bez bojovnosti a soustředěnosti se zápas prostě vyhrát nedá.

S naším úzkým kádrem na lepší umístění v tabulce momentálně prostě nemáme. Naši hráči, ať už vedu mužstvo já nebo někdo jiný, si musí uvědomit, že pro úspěch musí něco obětovat. Každý z nich ví, co má zlepšovat. Je toho ještě mnoho, i když hrajeme „pouze“ třetí třídu.

 


Nejlepším hráčem nebyl nikdo

 


Střelci:  J.Šnajberk, P.Hrdý

 


Sestava: 

 

K.Zmítko 1

 

V.Dolejš 2

L.Pešek 0

T.Hýna 1

R.Hušbauer 0

 F.Pešek 0

  J.Šnajberk 0

  P.Hrdý 0/1

 F.Hubička 0/1

 

A.Fiedler 0

 M.Šnajberk 0/1

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: J.Kukelka (1) za V.Dolejše