20. kolo Krňany - Slapy 3 : 1 (1 : 1)

02.05.2015 17:00

 

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Pešek L., Shchegliuk (C) (75. Hýna), Prodan, Fiedler  - Hrdý, Kříha, Šnajberk J., Rusu - Sakal, Waic (55. Jariš)

 

Branky TJ Krňany :

6., 50., 59. Sakal

 

Na podzim : KRN - SLA  5:3

 

Hodnocení zápasu :

Po debaklu v Jílovišti a nečekané výhře v Jesenici jsme potřebovali získat další 3 body v domácím utkání. Podmínky pro to byly takřka ideální - přijely Slapy, na které se nám dlouhodobě (hlavně doma) daří. Soupeř měl navíc v nohách páteční dohrávku ve Vraném. Zápas jsme začali aktivně, už v 6. minutě jsme šli do vedení po brance Janka Sakala. V úvodních 20 minutách jsme si vytvářeli další dobré příležitosti - ale zase to naše proměňování. Poté co soupeř přežil náš úvodní tlak, začal se osmělovat co se týče útoku a výsledkem byla vyrovnávací branka. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1. Do druhé půle jsme šli s cílem co nejrychleji zlomit unaveného soupeře. To se podařilo a po dalších dvou trefán Janyho bylo rozhodnuto. V 75. minutě tak mohl, za mohutných ovací SPS Arény, příjít "comeback" Tomáše Hýny.

Zápas jsme zvládli velmi dobře, ke cti soupeře nutno dodat, že Slapy byly po delší době mančaft, který k nám přijel hrát fotbal. Z našeho týmu musím vyzdvihnout výkony Janka Sakala a Pavla Hrdého. Jedinou kaňkou tohoto utkání tak bylo zranění Vityho Shchegliuka v závěru zápasu.