17.kolo: Krňany - Úhonice 1:2 (0:1)

14.04.2012 16:30

Zápas měl dva rozdílné poločasy. V prvém poločasu jsme hráli zbrkle a dělali hodně chyb ve všech řadách. Naši hráči ztráceli hodně míčů, protože většinou hráli všechno z prvního dotyku. Přesto jsme si připravili dvě tutové šance, které jsme neproměnili. Naopak hosté se dostali do jediné pološance, kterou dokázali proměnit.

Druhý poločas jsme odehráli mnohem lépe, avšak nepodařilo se nám vstřelit kontaktní branku hned v jeho úvodu. Je až neuvěřitelné, co naši hráči dokážou spálit. Třikrát překopli pletivo i z malého vápna. Nastřelili jsme dvě tyče a vyrovnat se nám podařilo až v 75. minutě. V tomto zápasu nám však nebylo přáno vyhrát, přestože jsme ve 2. poločasu byli jasně lepším týmem. Ačkoliv jsme měli vyložených příležitostí na dva až tři zápasy, dotlačit míč do sítě se nám nepodařilo. 3 minuty před koncem utkání jsme nakonec po naší špatné rozehrávce inkasovali rozdílovou branku.

Největší rozdíl mezi mužstvy byl v efektivitě. Hosté na naši branku vyslali 3 střely, z nichž 2 přetavili v gól. Protože my jsme z velkého množství vyložených příležitostí dokázali proměnit jedinou, nedokázali jsme v tomto zápasu bodovat.

 


Střelec: M. Šnajberk

 


Nejlepším hráčem byl P.Hrdý

 


Sestava: 

 

 

Ruda -

 

V.Dolejš 3/4

T.Hýna 4/3

M.Michálek 4/3

M.Langer 4/3

 D.Nicola 3

  J.Šnajberk 3/4

 R. Macko 4/3

 F.Hubička 4

 

 P.Hrdý 4/5

 M.Šnajberk 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Pešek (3) za M.Michálka, L.Vaic (-) za V.Dolejše