16. kolo: Zvole B - Krňany 5:2 (4:2)

11.04.2010 16:30

V prvním utkání na soupeřově hřišti jsme potvrdili, jak bojácným a nevyrovnaným týmem jsme. Na domácím hřišti si ještě jakž takž dokážeme věřit, ale na cizím jsme jako vyměnění. Hrajeme bojácně a alibisticky, vůbec neběháme a čekáme, co s námi soupeř provede. Naši klíčoví hráči předvedou podprůměrný výkon a průměrní hráči výkon velmi slabý. Hráči si musí uvědomit, že nedělají ostudu jen sobě, ale i mně a lidem, kteří se o fotbal v Krňanech starají. Hlavně v prvém poločasu hráči předvedli žalostný výkon a na celé čáře zklamali diváky, kteří za nimi přijeli do Zvole. Asi není náhodou, že naši hráči klíčová utkání (v tomto jsme se mohli přiblížit druhému místu v tabulce) nezvládají. Hodnocení zápasu je pro mě jako pro trenéra velmi frustrující.

Zápas začal naší obrovskou šancí, kterou jsme však svou lajdáckostí a strachem v zakončení neproměnili. Po sedmi minutách už naše mužstvo po neuvěřitelných chybách v obraně prohrávalo 0:3. Ani po korekturách v obraně a vystřídání, které jsem za rok a půl u mužstva mimo zranění hráče neudělal, se naše hra nezlepšila. Dalších několik šancí domácích a inkasovaná branka to potvrdily. Po čtvrté inkasované brance si naši hráči uvědomili, že utkání hrozí debaklem a začali hrát tak, jak měli už od úvodu zápasu. Do poločasu jsme vstřelili dvě branky a se zápasem se dalo ještě něco dělat.

Druhý poločas jsme začali velkým tlakem. Vytvořili jsme si dvě stoprocentní šance, které jsme však nedali. Zlomovým momentem byla zejména neproměněná penalta již v 5. minutě druhého poločasu. I po této situaci jsme měli až do konce zápasu velkou převahu, ale v koncovce jsme totálně zklamali. Bylo až neuvěřitelné, jak bojácně přistupujeme do koncovky, i když bylo prakticky neuměním tyto šance nevyužít. Domácí celý druhý poločas odkopávali míče a čekali na brejk. Ten se jim v závěru zápasu naskytl a se šancí si na rozdíl od nás poradili výtečně.

Ještě zpět k brzkému střídání. Vystřídán byl hráč, který nebyl o nic horší než ostatní hráči v obraně, ale obě úvodní branky padly z prostoru, který měl mít pod kontrolou. Musíme se nad hrou naší obrany, která od počátku jara nehraje optimálně, zamyslet a udělat nejen v obrané řadě určité změny.

 


Nejlepšími hráči byli P.Hrdý a od 20. minuty M.Michálek

 


Střelci: A.Fiedler, T.Hýna

 


Sestava 1. poločas: 

 

K.Zmítko 2

 

L.Pešek 0/1

T.Hýna 0/1

M.Michálek 1

V.Dolejš 0/1

 F.Pešek 0

  J.Šnajberk 2

  P.Hrdý 2/3

 F.Hubička 2

 

R.Hušbauer 1

 M.Šnajberk 1/2

 

 

 

 

 

 

 

Sestava 2. poločas: 

 

K.Zmítko 2

 

L.Pešek 2/3

J.Šnajberk 3

M.Michálek 4

R.Hušbauer 2/3

 J.Kukelka 2

  T.Hýna 2/3

  P.Hrdý 3/4

 F.Hubička 3

 

  A.Fiedler 2

 M.Šnajberk 2

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: A.Fiedler za V.Dolejše, J.Kukelka za F.Peška, M.Rabiňák za P.Hrdého