15. kolo: Krňany - Davle 1:1 (1:0)

02.04.2011 16:30

V domácím utkání jsme bohužel nepotvrdili vítězství na cizím hřišti z minulého týdne. Pro naše mužstvo je velmi nepříjemné, že inkasovalo branku v samotném závěru utkání po špatném řešení poměrně lehké situace v našem pokutovém území. Rozhodčí nařídil za faul pokutový kop, který hosté bez problémů proměnili. Do té doby naše obrana nepustila hostující hráče do žádné brankové příležitosti. Je velká škoda, že jsme v závěru ztratili 2 body, přestože celé mužstvo podalo velmi vyspělý taktický výkon.

Celý zápas se odehrál velmi tvrdě až zákeřně. Rozhodčí hru pustil a netrestal kartami zákeřné zákroky převážně produkovanými hostujícími hráči.

Hned v úvodu utkání jsme se dostali do vedení po střele ze střední vzdálenosti. V dalším průběhu utkání měli hosté navrch ve středu hřiště až po naše pokutové území, kde jejich snaha většinou skončila. Naši hráči se soustředili na obranu a vyráželi k rychlým brejkům, které hostující obrana i se stěstím do konce poločasu ubránila. Ve druhém poločasu jsme svůj náskok mohli zvýšit, ale nastřelili jsme 2 tyče a neproměnili 3 samostatné úniky na gólmana hostů. Trest za tuto lehkomyslnost přišel v závěru v podobě proměněného pokutového kopu hostí a srovnání stavu na konečných 1:1.

K zápasu se opět dostavilo 15 našich hráčů, z nichž jeden do utkání logicky zasáhnout nemohl.

 


Nejlepším hráčem byl J.Šnajberk.

 


Střelec: I.Kovačík

 


Sestava: 

 

 

K. Zmítko 3

 

D.Nicola 3/4

J.Šnajberk 4/5

M.Michálek 3/4

L.Pešek 3

 F.Pešek 2/3

 P.Hrdý 3/4

 T.Hýna 3

 F.Hubička 3

 

 I.Kovačík 4

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: R.Macko (3/4) za F.Peška, V.Dolejš (3) za L.Peška, M.Langer za I.Kovačíka