14. kolo Krňany - Čisovice 2:2 (2:1)

26.03.2016 15:00

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Pešek L., Šnajberk M. (C), Volf (85. Dolejš), Marek - Strnad (46. Waic), Wittner, Šnajberk J., Hýna - Sakal, Koval

 

Branky TJ Krňany :

2. Marek, 20. Sakal (p)

 

Podzimní utkání : Čisovice - Krňany 0:1

 

Hodnocení zápasu :

Nepovedená generálka s Horoměřicemi, 3 absentující opory (Křáhys a Hrďas stále v trestu, Vity Shchegliuk se vrátil domů na Ukrajinu) a k tomu aktuální lídr soutěže z Čisovic - taková byla naše situace před prvním zápasem jara. Na hřišti jsme však už od prvních minut byli překvapivě lepším týmem. Určitě tomu pomohla i rychlá branka - již ve 2. minutě jsme šli do vedení po rohovém kopu, ve 20. minutě Janek Sakal ještě naše vedení navýšil z pokutového kopu. Hráči Čisovic byli vývojem utkání evidentně zaskočeni. Soupeře jsme i nadále přehrávali hlavně ve středu pole, kde oba střední záložníci hráli výborné utkání, a i oba útočníci neustále zaměstnávali obránce soupeře. Vedení jsme již bohužel nenavýšili, i když šance přišli - naopak soupeř těsně před půlí snížil - Ivan střelu soupeřova hráče pouze vyrazil do strany a dobíhající hráč dopravil míč do brány - pomezní sice signalizoval ofsajdové postavení dorážejícího hráče, hlavní ale situaci jako postavení mimo hru neposoudil.

Od úvodu druhého poločasu ale Čisovice začali "0přikládat pod kotel", naši hráči přestávali stíhat a tak zcela logickým výsledkem bylo rychlé vyrovnání. Po chybě našeho hráče ve středu pole přišel rychlý útok Čisovic, pěkný centr z pravé strany, který soupeřův hráč bezproblémů zužitkoval. Od té chvíle už byl lepším týmem soupeř, v závěru už se možná projevil i věkový rozdíl obou týmů. Na konečném stavu se ale už nic nezměnilo. S ohledem na vývoj na začátku utkání bychom možná mohli být nespokojeni, remíza je ale spravedlivá a bod s lídrem soutěže bereme.

Všem hráčům patří dík za předvedený výkon - každý odvedl své maximum v těžkém zápase.