12. kolo: Krňany - Dolní Břežany 2:1 (1:1)

06.11.2010 14:00

V posledních dvou utkáních se naši hráči nepotkali s dobrou formou, ale přesto toto utkání svou zodpovědnou hrou zvládli. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře. V prvních 15 minutách jsme soupeře jasně přehrávali a vytvořili si tři vyložené příležitosti, které jsme nedokázali proměnit.

Tyto neproměněné šance naše mužstvo hrozně sráží dolů. Chce to klid při zakončení, více si věřit. Po proměnění šance se pak zvedne nejen sebevědomí střelce, ale i celého mužstva. Na jednu stranu je sice dobře, že se do tolika šancí dostaneme, ale naši útočící hráči si musí uvědomit, že taková neproměněná šance je obdobou chyby v obraně, po níž následuje inkasovaná branka...

Po dvaceti minutách nám až do konce prvního poločasu úplně odešla přihrávka. Je dobře, že se hráči v těchto chvílích, kdy se mužstvu nedařilo, bojovali a prali se o každý balon.

Druhý poločas museli hosté odehrát v deseti lidech, neboť rozhodčí nepřipustil do hry hráče, který střídal v prvním poločasu, avšak nastoupil na cizí registraci. Druhý poločas byl díky tomu a také díky silnému větru negativně ovlivněn. Hosté se soustředili jen na filmování v soubojích a kritiku jak našich hráčů tak rozhodčího, který mnohokrát tomuto tlaku podlehl a jejich filmování posoudil jako náš faul. My jsme se tomuto způsobu hry přizpůsobili, čímž pádem zápas nebyl právě oku lahodící. Přesto všechno jsme si vytvořili řadu brankových příležitostí a naštěstí jednu z těchto šancí proměnili ve vítěznou branku. Tím pádem jsme se udrželi na čele tabulky. Mužstvo pochválím za to, že ačkoli se nedařilo, druhý poločas nevypustilo a bojovalo až do konce utkání.

 


Nejlepším hráčem byl K.Zmítko

 


Střelci: R.Hušbauer, M.Kučera

 


Sestava: 

 

K. Zmítko 4

 

L.Pešek 2/3

T.Hýna 3

M.Michálek 3

R.Macko 3

 F.Pešek 3

 M.Kučera 3

 J.Šnajberk 3

 F.Hubička 2/3

 

 R.Hušbauer 2/3

 M.Šnajberk 2/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Vaic (2) za F.Peška