12. kolo: Jílové B - Krňany 7:5 (5:3)

08.11.2009 14:00

S vedoucím týmem soutěže jsme odehráli poměrně vyrovnaný zápas.

V úvodu jsme se ujali vedení, ale domácí po našich školáckých chybách ve středu pole během deseti minut vstřelili tři branky. Poté jsme se zvedli a během pěti minut vyrovnali na 3:3. Do poločasu jsme již bohužel nevyužili nervozity domácích hráčů a naopak svými dalšími dvěma chybami jsme jim umožnili odskočit o dva góly. Tyto dva góly, jak se později ukázalo, rozhodly zápas.

Druhý poločas jsme opět nezačali dobře a inkasovali další branku. Po vystřídání a změně rozestavení našich hráčů jsme začali hrát velmi dobrý fotbal. Vytvořili jsme si šance a vstřelili dvě branky. V té době chybělo do konce zápasu 10 minut a domácí nevěděli, jak odpovědět na naši aktivní hru. Získali jsme střed pole, hráli prakticky na jednu branku a domácí se bránili jen za cenu dlouhých odkopů. Vytvořili jsme si slibné šance, které jsme však neproměnili, výsledkem bylo pouze nastřelené břevno. V poslední minutě jsme ještě získali trestný kop, který jsme poměrně dobře rozehráli, nepodařilo se nám však dostat míč do branky. Naopak domácí odkopli míč na naši polovinu, kde domácí útočník po naší chybě zužitkoval nabídnutou šanci.

Tento zápas se hrál na umělém trávníku a domácí proměnili každou svoji byť pološanci. Naši hráči projevili velké úsilí ve druhém poločasu zápas otočit, což podpořili v této fázi utkání kvalitním výkonem. Opět se však potvrdilo, že obranná činnost celého mužstva je velmi špatná. Dostáváme hodně laciné branky, které navíc soupeři jasně připravujeme.

 


Nejlepší hráč nebyl vyhlášen, neboť nikdo neodehrál oba poločasy vyrovnaně.

 


Střelci: A.Fiedler 2x, F.Hubička, T.Hýna, M.Šnajberk

 


Sestava 1. poločas: 

  V.Pilnáček 1/2  
L.Pešek 2/3 T.Hýna 2 M.Michálek 2/3 R.Macko 2
 F.Pešek 0/1  J.Kukelka 2  J.Šnajberk 2  F.Hubička 2/3
   A.Fiedler 4/5  M.Šnajberk 3  

 

 

 

 

 

 

 Sestava 2. poločas: 

  V.Pilnáček 3  
L.Pešek 3/4 J.Šnajberk 4 M.Michálek 4 R.Macko 3
 F.Pešek  J.Kukelka   T.Hýna 4/5  F.Hubička 4
   A.Fiedler 3  M.Šnajberk 3/4  

 

 

 

 

 

 

 Střídání: R.Hušbauer (3) za F.Peška, P.Hrdý (3/4) za J.Kukelku, V.Dolejš (3) za R.Macka