1.kolo: Úhonice - Krňany 3:1 (2:0)

25.08.2012 17:00

Zápas jsme si praktcky prohráli malým malým důrazem v pokutových územích. Naše hra v poli byla vcelku dobrá, vytvářeli jsme si brankové šance, ale nebyli jsme schopni přesně zamířit. Šancí jsme měli více než domácí, ale domácí dokázali svoje příležitosti proměňovat. Domácí většinou vynechávali svoje záložníky a posílali dlouhé balony svým velmi dobrým útočníkům, kteří dokázali naši obranu hodně pozlobit. V prvním poločasu navíc zahrávali velké množství trestných kopů, na čemž měl svůj podíl nepřesný rozhodčí, který řídil utkání od začátku ve prospěch domácího mužstva. Tyto velmi dobře zahrávané standardní situace nám dělaly veliké problémy. Do příštích zápasů musíme tuto obrannou činnost zlepšit.

První branku jsme inkasovali po dorážce z postavení mimo hru, jemuž ale předcházel náš slabý důraz před vlastním pokutovým územím. Hlavní rozhodčí při brance ignoroval zdvižený praporek asistenta na lajně. Druhou branku jsme pak inkasovali po situaci, ři které tři naši hráči nebyli schopni uhlídat hlavičkujícího soupeře. První poločas byl přesto vyrovnaný a nebýt naší chabé koncovky, mohlo se do šaten odcházet i za nerozhodného stavu.

Druhý poločas byl už plně v naší režii. Domácí se stáhli a minimálně v sedmi lidech bránili vlastní pokutové území, odkud odkopávali míče kam se dalo a bránili tak vedení 2:0. My jsme si vytvořili řadu šancí, ale naše slabá koncovka nás ke korigování stavu dlouho nepouštěla. Nedokázali jsme také lépe změnit rytmus hry. Kdybychom rychlými přihrávkami do stran donutili domácí hráče k většímu pohybu, zápas bychom snadněji otáčeli. Přesto se nám zvýšeným tlakem na domácí obranu podařilo v 75. minutě snížit skóre. Po snížení jsme tlak na branku ještě zvětšili, ale domácí byli schopni obětavými zákroky zblokovat většinu našich střeleckých pokusů. Krátce po snížení jsme navíc byli nuceni dohrávat zápas o deseti, když byl zaslouženě vyloučen náš hráč po druhé žluté kartě následující po nic neřešícím zákroku u postranní čáry. Přesto jsme se i o deseti snažili o vyrovnání. V 88. minutě však domácím vyšel obranný odkop v situaci, kdy byli všichni naši hráči v útočném postavení. Domácí tak šli sami ve dvou na naší branku. Jeden z našich obránců je dokázal dostihnout, avšak na  hranici vápna, spíše vně, útočníka zfauloval. Rozhodčí neomylně ukázal na penaltový puntík a domácí jeho exekucí zápas definitivně rozhodli. V 90. minutě pak šelještě náš útočník sám na bránu, avšak pouze nastřelil nohy vybíhajícího brankaře. Z našeho týmu mě nikdo vyloženě nezklamal, přesto jsem přesvědčen, že většina z nich má na lepší výkon.

 


Střelec: M.Šnajberk

 


Nejlepším hráčem byl F.Pešek

 


Sestava: 

 

T. Presl 3

 

J.Kuti 3

M.Čermák 3

J.Šnajberk 3/4

M.Michálek 3

 F.Pešek 4/3

  D.Nicola 3

 L.Kříha 3/4

 T.Hýna 3

 

 R.Hušbauer 3

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: P.Hrdý (3) za T.Hýnu, F.Hubička (3) za F.Peška