1. kolo: Měchenice - Krňany 6:3 (3:3)

27.08.2011 17:00

Úvodní zápas ve vyšší soutěži našemu mužstvu hlavně ve druhém poločasu vůbec nevyšel.

V prvním poločasu jsme s domácími hráli vyrovnanou partii, na šance jsme je dokonce předčili, ale v proměňování šancí jsme jasně prohráli. Domácí tým měl v prvním poločasu 4 brankové příležitosti, z nichž 3 dokázali využít. My jsme jen zásluhou našich dvou útočníků měli 7 vyložených brankových příležitostí a proměnili pouze 2. Ostatní šance byly vysloveně zahozeny, třetí branku jsme vstřelili z penalty. Na obranu našich útočníků je však nutno poznamenat, že byli jediní, kdo se do šancí dostávali, neboť naše záloha až na jednoho hráče odehrála velmi slabý zápas. Obrana se snažila, ale dělala taktické chyby při standardních situacích. Nebyla schopna důsledně obsadit klíčového útočníka domácích, který vstřelil 3 branky a na jednu přihrál. Brankař za obdržené branky nemohl a skoro si nezachytal.

Naše mužstvo ještě v 55. minutě drželo nerozhodný výsledek. Pak ale přišla standadrdní situace domácích a náš hráč neudržel na malém vápně domácího útočníka, který vstřelil prakticky rozhodující branku. Inkasovanou brankou se naše mužstvo prakticky zhroutilo a bylo otázkou, kolik branek ještě inkasujeme.

Dokud naši hráči nezačnou již u sebe přemýšlet, jaký podali výkon, těžko se budeme zvedat. Naši krajní obránci odehrají balon, ale podpora zálohy nebo útoku je vůbec nenapadne, protože si nevěří. Střední obránci také nepodali výkon, na jaký jsme byli zvyklí z minulé sezony. Záloha pak byla vůbec největším zklamáním v tomto zápase.Nic nevymyslela a navíc dělala chyby v podobě přihrávek na soupeře, které se nevidí ani v mládežnických soutěžích. Za celý zápas nikdo ze zálohy nevystřelil ze hry na soupeřovu branku! K útoku. Jestli se budeme spoléhat jen na branky jednoho hráče, nemůžeme v této soutěži často vyhrávat.

Doufám, že si každý hráč z tohoto výčtu chyb vezme ty svoje a v příštím zápase nepředvede tak alibistický výkon jako v tomto utkání.

 


Střelci: R.Hušbauer 2x, F.Pešek z penalty

 


Jedinými hráči, kteří se alespoň přiblížili svému průměru, byli J.Šnajberk a R.Hušbauer

 


Sestava: 

 

 

K. Zmítko 2

 

L.Pešek 2

J.Šnajberk 3

M.Michálek 2

V.Dolejš 1/2

 F.Pešek 0/1

 P.Hrdý 0/1

 T. Hýna 2

 F.Hubička 0/1

 

 R.Hušbauer 3

 M.Šnajberk 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: D.Nicola (3) za L.Peška