1. kolo: Hvozdnice B - Krňany 2:3 (1:3)

23.08.2009 17:00

Vstup do nového ročníku se našemu mužstvu hodně vydařil. Domácí, kteří nás v minulém ročníku vysoko porazili, doma moc body ztrácet nebudou. O to je naše výhra cennější. Odehráli jsme dva rozdílné poločasy.

V prvním jsme odevzdali výborný výkon a při lepší koncovce jsme mohli vést i o více branek. Ve všech řadách jsme předváděli výborný výkon, hlavně naše záloha soupeřovu jasně přehrávala a vytvářela tlak na soupeře, který nevěděl, jak naši hru eliminovat. Naše záloha v této fázi zásobovala útočníky výbornými přihrávkami a sama se dostávala do slušných střeleckých pozic. Krajní záložníci využívali prostory u postranních čar a každá jejich akce byla pro domácí obranu velmi nebezpečná. Na konci poločasu se bohužel zranil F.Hubička. Střídající hráč ho nenahradil, prakticky nepomohl obraně, a domácí hráči začali po této straně nebezpečně útočit. Od stavu 3:0 pro Krňany se domácí začali postupně osmělovat a po nevinné akci vstřelili ještě do konce poločasu branku.

Druhý poločas naše mužstvo odehrálo úvodních 10 minut ve slušném tempu. Po nuceném vystřídání středního záložníka, P. Hrdého, se naše hra úplně rozpadla. Je ale pravda, že paradoxně v této době jsme mohli vstřelit další branky. Čtyřikrát jsme šli sami na gólmana domácích, ale šance nezužitkovali. Od 65. minuty byli domácí jasně lepší, vyhrávali všechny osobní souboje a do našeho vápna letěl jeden nebezpečný centr za druhým. Bylo otázkou času, kdy domácí vsítí kontaktní branku. Naše hra se ůplně rozpadla, nebyli jsme schopni udržet balon, natož ohrozit domácího gólmana. Domácí nakonec snížili 3 minuty před koncem. Poslední minuty jsme ale přečkali a příznivý výsledek i přes nepřející výkon rozhodčího nakonec uhájili.

 


Nejlepším hráčem byl do svého střídání P.Hrdý.

 


Střelci: J.Šnajberk, M.Šnajberk, F.Pešek 

 


Sestava 1. poločas: 

  V.Pilnáček 4/5  
V.Dolejš 4

T.Hýna 4

M.Michálek 4 T.Behr 4
 F.Pešek 5  P.Hrdý 5  J.Šnajberk 5  F.Hubička 5
   A.Fiedler 4/5  M.Šnajberk 5  

 

 

 

 

 

 

Sestava 2. poločas: 

  V.Pilnáček 3  
V.Dolejš 4

T.Hýna 4

M.Michálek 4 T.Behr 4
 F.Pešek 2/3  J.Kukelka 1  J.Šnajberk 2/3  R.Macko 1
   A.Fiedler 1/2  M.Šnajberk 2/3