2. kolo: Davle - Krňany 1:1 (1:1)

28.08.2010 17:00

V tomto zápasu jsme nepotvrdili minulé vítězství i díky rozhodčímu, který nám neuznal branku a neodpískal evidentní penaltu za hraní rukou v pokutovém území domácích. Domácí na nás vyrukovali velmi ostrou hrou. Někteří jejich hráči se prezentovali likvidačními zákroky, které rozhodčí většinou toleroval. Zápas jsme nakonec dohrávali takřka v 9i lidech. Je smutné, že jsme na lavičce měli pouze jednoho a navíc ne zcela zdravého hráče, který musel odehrát závěrečnou dvacetiminutovku. Riziko jeho zranění bylo velké.

Naše mužstvo nedokázalo zopakovat výkon z minulého utkání. Obrana dělala v prvém poločasu chyby, záloha nehrála dobře, hlavně krajní záložníci. Útok neudržel balon a šance, které jsme si vypracovali, jsme trestuhodně zahodili.

Druhý poločas až do zranění našich hráčů, byl o poznání lepší. Obrana pracovala až na jednu výjimku výborně. Domácí útočníci se prakticky neprosazovalo a jediné nebezpečí tak hrozilo od domácích středopolařů. Naše mužstvo si ve druhé půli vypracovalo 2-3 šance, které neproměnilo. Vůbec se nám nedařily standardní situace, i když jsme jich zahrávali poměrně velké množství. Některým našim hráčům chybí na cizím hřišti sebevědomí, hrají alibisticky a to týmu vůbec nepomáhá. Věřím tomu, že si hráči začnou věřit i na hřištích soupeře a budeme tak bodovat častěji než v minulé sezoně.

Jsem přesvědčen, že kdybychom měli po celý zápas k dispozici 11 zdravých hráčů, tak zápas dovedeme do vítězného konce.

 


Nejlepším hráčem byl J.Šnajberk

 


Střelec: L.Pešek

 


Sestava 1. poločas: 

 

K. Zmítko 3

 

L.Pešek 2

T.Hýna 1/2

M.Michálek 2

M.Langer 2

 F.Pešek 2

 M.Kučera 3

 J.Šnajberk 3/4

 P.Hrdý 1

 

 R.Hušbauer 2

 M.Šnajberk 2/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestava 2. poločas: 

 

K. Zmítko 4

 

L.Pešek 4

T.Hýna 4

M.Michálek 4

M.Langer 3/4

 F.Pešek 2

 M.Kučera 3

 J.Šnajberk 4

 P.Hrdý 1

 

 R.Hušbauer 2

 M.Šnajberk 2/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: V.Dolejš (3) za M.Kučeru