8. kolo: Krňany - Hradištko B 3:2 (1:1)

09.10.2010 16:00

Perně vydřené vítězství = odměna za bojovný výkon ve druhém poločasu a touhu tento zápas vyhrát. Některým našim hráčům se nedařilo, ale jako mužstvo šli vůlí za vítězstvím. Soupeř,který byl posílen několika hráči z A týmu, byl velmi dobrý.

Hosté si ze začátku vynutili několika ostrými zákroky, které rozhodčí necitlivě netrestal žlutými kartami, na naše klíčové hráče respek. Naši hráči reagovali podrážděně a do desáté minuty jsme od rozhodčího obdrželi 3 zbytečné žluté karty. Hosté zpočátku dost zdržovali a hra se hodně kouskovala. Naši hráči se místo rychlého rozehrání a soustředění se na svou hru v této fázi utkání hádali se soupeřem. Málo jsme se pohybobali, zbytečně ztráceli lehké míče a v brankových příležitostech jsme si počínali vyloženě lehkomyslně.

Druhý poločas byl z naší strany úplně jiný, více jsme se tlačili do zakončení, ale naše zoufalá koncovka nás táhla ke dnu. Za celý zápas jsme vystřelili snad třicekrát, ale jen zhruba pětina střel mířila na branku soupeře. Závěr zápasu jsme zvládli a těsně před koncem vstřelili vítěznou brankou, na kterou za nerozhodného stavu vydatně zdržující hosté již nemohli stihnout odpovědět.

Vítězství v tomto zápase, kdy se hráčům tolik nedařilo, je velmi důležité a udrželo nás ve špici tabulky. Mužstvo musím pochválit, že tento zápas dovedlo velkou bojovností k vítězství. První branku jsme inkasovali po špatné komunikaci mezi obranou a brankařem, která vyústila ve slabý odkop těsně za pokutové území. Hosté pak pohodlně trefili naší odkrytou branku. Druhý gól jsme obdrželi při situaci, kdy hostující hráč postupoval od půlicí čáry přes naše tři bránicí hráče, kteří ani za cenu taktického faulu nedokázali jeho postup zastavit.

 


Nejlepšími hráči byli J Šnajberk a T.Hýna.

 


Střelec: J.Šnajberk 3x

 


Sestava: 

 

K. Zmítko 2/3

 

R.Macko 3

T.Hýna 4

M.Michálek 3/4

M.Langer 3

 F.Pešek 2/3

 P.Hrdý 2/3

 J.Šnajberk 4

 F.Hubička 3

 

 R.Hušbauer 2/3

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Pešek (2/3) za R.Macka