7.kolo: Rudná - Krňany 0:2 (0:1)

06.10.2012 16:00

Zasloužené vítězství s nulou na kontě obdržených branek navíc.

První vítězství na soupeřově hřišti se zrodilo po velmi kvalitním výkonu celého mužstva. Od zhruba 25. minuty do konce prvého poločasu odolala obrana v čele s brankařem tlaku domácích i trochu se štěstím. Začátek utkání nám vyšel a do té doby (25. minuty) jsme byli lepším týmem. Už ve druhé minutě jsme se po standardní situaci a zvýšeném důrazu v malém vápně soupeře dostali do vedení. V osmé minutě jsme vedení mohli navýšit, ale v situaci dvou našich útočících hráčů postupujících pouze na domácího gólmana jsme neuspěli. Ve 20. minutě jsme si vytvořili další šanci po velmi dobrém průniku do vápna domácích. Velkou příležitost jsme však využít nedokázali. Do této chvíle domácí prakticky neexistovali a v obraně navíc dělali velké chyby. Ale počínaje 25. minutou se domácí fotbalově chytli. Začali naše mužstvo přehrávat a vytvořili si velké šance. Nastřelili břevno naší branky a neproměnili tři jasné příležitosti. V této fázi zápasu jsme hodně ustupovali k vlastnímu vápnu a záloha ani útok nedokázala udžet míč dál od naší branky. Pro naše mužstvo bylo dobře, že tento tlak domácích dokázalo do poločasu ustát.

Druhý poločas už byl z naší strany o mnoho lepší. Domácí se prakticky nedostali do vyloženější šance. Navíc začali od 55. minuty hrát vzadu na riziko pouze se třemi obránci. Naši hráči tím pádem chodili do brejků, kterým domácí obrana nedokázala vzdorovat. Za druhý poločas jsme šli 5x sami na domácího gólmana, ale pouze jedinou šanci jsme dokázali přetavit v branku. Tou jsme potvrdili naše vítězství.

Za výkon ve druhém poločasu si naši hráči vítězství plně zasloužili. Kdybychom navíc lépe zvládli koncovku nebo finální přihrávku, mohlo být konečné skóre mnohem jednoznačnější. Vítězstvím jsme se přesvědčili, že máme i na vícekrát v týdnu trénující mužstvo složené z mladších hráčů. Za předvedený výkon musím naše hráče pochválit, jedinou kaňkou na vydařeném zápasu je náš druhý vyloučený hráč v této sezoně.

 


Střelci: M. Michálek, M.Šnajberk

 


Nejlepšími hráči našeho týmu byli M.Čermák, J.Kuti a M.Šnajberk

 


Sestava: 

 

T. Presl 4/5

 

L.Pešek 4

M.Čermák 5

J.Kuti 5

M.Michálek 4/5

 F.Pešek 4/5

  D.Nicola 2/3

 L.Kříha 4

 T.Hýna 3/4

 

 P.Hrdý 3

 M.Šnajberk 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: R.Hušbauer (2/3) za P.Hrdého, R.Macko (3) za T.Hýnu, J.Šnajberk (-) za M.Šnajberka