5. kolo Krňany - Vrané 2:2 (0:1)

19.09.2015 16:30

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Pešek L., Shchegliuk (C), Koval, Marek - Strnad (70. Tatnassi), Macko, Hýna, Hrdý - Sakal, Pešek F. (71. Šnajberk M.)

 

Branky TJ Krňany :

70. Shchegliuk (p), 80. Sakal

 

Hodnocení zápasu :

Zápas, který musíme z mysli hodně rychle vymazat. Na soupeře jsem vlétli jak uragán a v úvodních 10 minutách  měli 4i jasné brankové příležitosti. Když však nedáme gól, tak logicky musí příjít trest. A ten přišel z první a jediné akce hostů v prvním poločase. Z námi rozehraného rohu, brejk do otevřené obrany - 0:1. Obraz hry se logicky nezměnil, Vrané stále bránilo v 11ti lidech a naše útoky končili na hranici pokutového území. K tomu se ještě přidala nemístná kritika některých hráčů a malér byl na světě - tím spíš, že Vrané v 58. minutě vstřelilo po hrubce našich obránců druhý gól. Naštěstí však zaúřadoval Janek Sakal - v 70. min. po faulu na něj proměnil Vity penaltu a v 80.min. po sólové akci alespoň vyrovnal. 

Tímto zápasem jsme bohužel ztratili kontakt se špičkou tabulky a znehodnotili  tak dobrý úvod sezony. Po slibném začátku soutěže, kdy jsme bodovali v těžkých utkáních, jsme podlehli euforii, že vše půjde samo - opak je ale pravdou. Návrat na přední příčky tak bude, i s ohledem na náš těžký los, hodně složitý.