5. kolo Krňany - Jíloviště "B" 3 : 5 (3 : 3)

24.09.2014 17:00

Sestava TJ Krňany :

Presl  -  Pešek L., Čermák, Shchegliuk (C), Volf  (55.Tsybalya)  -  Koval, Šnajberk J., Hrdý, Hýna  -  Sakal, Rusu

Branky TJ Krňany :

2. Šnajberk J., 25. Sakal, 28. Rusu

 

Hodnocení trenéra :

Domácí zápas s Jílovištěm jsme měli sehrát v sobotu 20.9.2014, ale hodinu před zápasem přišla taková bouřka, že hřiště bylo během 20 minut pod vodou a velké kaluže nedovolili, aby bylo utkání odehráno. Následnou dohodou obou týmů byl stanoven náhradní termín na středu 24.9.2014. Tušili jsme, že soupeř přijede posílen o hráče "A" týmu. To, že však na hřiště nastoupí v dresu Jíloviště vesměs všichni hráči širšího kádru "A" týmu nám trochu vyrazilo dech - důkazem toho budiž oba zápisy o utkání a přítomnost trenéra "A" týmu Jíloviště p. Vnoučka. Taktika na zápas s tudíž musela radikálně změnit tak, abychom v úvodu nedostali moc gólů a nebyla z toho hra na jednu bránu. Naše mužstvo se však soupeře vůbec nezaleklo, naopak jsem na Jíloviště vlétli jako uragán a než se soupeř rozkoukal, prohrával po půlhodině hry 3:0 po krásných brankách jak střely J. Šnajberka ze 30 metrů, tak dvou krásných akcích které zakončovali prakticky do prázdné branky Y. Sakal a V. Rusu. To už soupeř vytušil, že je zle a do poločasu vyrovnal. Nutno uvést, že po našich zbytečných chybách. Je velká škoda, že jsem neudrželi nadějný výsledek do poločasu, protože pak by to soupeř měl ve druhé půli hodně těžké. I tak jsem ve druhé půli nechtěli bránit, naopak jsem chtěli zápas zlomit v náš prospěch. Bylo jasné, že kdo dá čtvrtý gól pravděpodobně vyhraje. Štěstí se nakonec přiklonilo k hostům a dvěma brankami rozhodli a náši první porážce v soutěži.

Musím však naše hráče pochválit, podali výkon, za který se vůbec nemusí stydět, celé mužstvo makalo až na hranici sil (klobouček dolů borcíí). Pouze škoda, že z důvodu středečního termínu na utkání dorazili pouze ti nejvěrnější fanoušci. Odměnou jim však bylo velmi kvalitní utkání, které mělo parametry min. I.B. třídy.

Nejlepšího hráče nehodnotím - výborně zahráli všichni na hřišti a dokázali, že v Krňanech lze vidět fotbal vyšší úrovně než III. třídy.