4. kolo Vestec "B" - Krňany 6:3 (3:0)

12.09.2015 17:00

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Tomrle, Šnajberk J., Koval, Macko (42. Tatnassi, 82. Pešek F.) - Pešek L., Shchegliuk (C), Kříha, Hýna - Sakal, Šnajberk M.

 

Branky TJ Krňany :

57. Shchegliuk (p), 74., 86. Sakal

 

Hodnocení zápasu :

Další zápas venku, opět "B" tým posílený o hráče áčka - tentokrát Vestec. Z důvodu posvícení navíc ještě abnormální návštěva domácích fandů. Domácí navíc do tohoto zápasu neuhráli ani bod, a tak bylo jednoznačné, že udělají pro úspěch maximum. To se jim nakonec podařilo i díky naší nedisciplinovanosti a zranění našeho klíčového hráče.

Utkání začalo aktivně z obou stran, hrál se pohledný fotbal "nahoru-dolů". Nutno říci, že kvalita byla na straně domácích a tak do 35. minuty vedli 3:0. Bohužel však po našich hrubých chybách. Z našeho pohledu zlomová chvíle však přišla po 3 brance domácích, kdy byl nejprve za protesty po 2. žluté kartě vyloučen J.Šnajberk a následně po likvidačním zákroku domácího hráče musel být pro zranění kotníku vystřídán R. Macko. Naši hráči se pak už výhradně zaměřili na kritiku rozhodčího, jehož výkon byl bohužel ale skutečně špatný. Na výkon rozhodčího se však nelze vymlouvat. Do druhé půle jsme změnili rozestavení a to z důvodu jak vyloučení, tak i nutnosti neutrpět debakl. V deseti lidech jsme však paradoxně byli domácím rovnocenějším soupeřem a konečný výsledek 6:3 nakonec asi odpovídá průběhu utkání a není ostudou. Za druhou půli musím hráčům poděkovat hlavně za to, že bojovali s posíleným soupeřem i v deseti až do konce. Malou odměnou může být i to, že Vestec nás na svém webu nazval společně s Hvozdnicí "nejfotbalovějším mužstvem" soutěže.