4.kolo: Krňany - Choteč 2:1 (1:1)

15.09.2012 16:30

Konečně! Po třech porážkách v řadě jsme získali první vítězství. Výhra se však rodila ve velkých křečích. Všichni naši zadáci, aby neudělali chybu, hráli všechny balony z prvého dotyku. Tím překopávali naši zálohu, která se jen těžko dostávala k míči a když už balon měla, rychle ho ztrácela. Naši útočníci odehráli první poločas velmi dobře, přestože dostávali většinou jen dlouhé balony za obranu a nebyli doplňováni naší zálohou.

Celkově jsme první poločas odehráli ve velkém útlumu, ale i přesto jsme si vypracovali tři vyložené šance, které jsme opět neproměnili. nakonec jsme se z nenápadné akce ujali vedení, o které jsme však do poločasu přišli.

Druhý poločas už byl z naší strany lepší, ale jaké šance naši hráči dokážou zahodit, se jen tak nevidí. Minimálně čtyřikrát jsme šli sami na branku, ale zdálo se, že naši hráči mají v těchto situacích zakázané vstřelit gól. Soupeř byl navíc zatím jasně nejslabší a pouze čekal, co náš tým předvede. Za celý zápas se dostali pouze do dvou šancí a gól vstřelili jen díky chybě našeho gólmana. Pro nás bylo vysvobozením, že jsme dokázali v závěru vstřelit vítěznou branku po rozehrání rohového kopu.

Hráče musím pochválit za bojovnost, kterou oplývali po celý zápas. některým se dařilo lépe a některým hůře. Gólman byl až na chybu při inkasované brance a rozehrávkám nohou po celý zápas spolehlivý. V obraně byli středoví hráči lepší krajních obránců. Také střed zálohy byl, hlavně David, lepší než kraje, kterým se i přes velkou snahu prakticky nedařilo. Útočníci potrápili obranu hostí, ale chybí jim, hlavně Radkovi, lepší fyzička.

 


Střelci: R.Hušbauer, L.Kříha

 


Nejlepším hráčem byl J.Kuti

 


Sestava: 

 

T. Presl 3/2

 

L.Pešek 2/3

M.Čermák 3

J.Kuti 4

M.Michálek 2/3

 F.Pešek 2

  D.Nicola 4/3

 L.Kříha 2/3

 T.Hýna 2

 

 R.Hušbauer 3/2

 M.Šnajberk 3/2

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: P.Hrdý (2) za T.Hýnu, L.Vaic (-) za M.Šnajberka