21.kolo: Jílové B - Krňany 6:1 (1:0)

17.05.2009 17:00

Naši hráči před zápasem vypadali velice dobře, měli voňavé čisté dresy a za pěkného počasí jim to velmi slušelo. Účast hráčů na zápasu byla téměř stoprocentní, pouze brankář dorazil na hřiště těsně před prvním hvizdem rozhodčího. Tímto hvizdem pro naše hráče zápas skončil. Domácí tým nám jasně ukázal, jak se hraje o mistrovské body. Naše hra byla chaotická a nesoustředěná. Ve všech aspektech fotbalové abecedy (rozestavení, pohyb, osobní souboje, bojovnost, schopnost přejít jeden na jednoho, čtení hry, přehled o postavení spoluhráčů i soupeře a hlavně přihrávka) jsme za domácími zaostávali. Zejména přihrávky byly naší největší slabinou.

Naše mužstvo bylo jasně horší s výjimkou prvních 15 minut druhého poločasu, kdy se nám podařilo vyrovnat. Následně jsme si vytvořili 4 další slibné šance, které jsme však svou lehkovážností trestuhodně zahodili. Domácím se z protiútoku podařilo vstřelit vedoucí branku a zápas se pro nás změnil v tragédii.

Jediný způsob, jak se dostat z této herní letargie je, aby se každý hráč soustředil na svůj výkon a po zápase si mohl říst, že odvedl pro tým maximum. Věřím, že se mužstvo z fotbalového bahna brzy zvedne.

 


Jediným hráčem, který se výkonem přiblížil alespoň svému průměru, byl P.Hrdý.

 


Střelec: P.Hrdý

 


Sestava: 

 

J.Pokorný 1

 

V.Dolejš 1

F.Hubička 0/1

T.Hýna 0/1

T.Behr 0/1

 R.Macko 1

M.Michálek 1

  J.Šnajberk 0/1

 M.Šnajberk 1

 

 A.Fiedler 1

 P.Hrdý 2/3

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Pešek (-) za T.Behra, J.Kukelka (-) za A.Fiedlera, M.Langer (-) za J.Šnajberka