2. kolo Krňany - Radlík 5:1 (2:1)

29.08.2015 17:00

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Pešek L., Shchegliuk (C), Volf, Hrdý  (65. Pešek F., 74. Tomrle) - Waic, Macko, Kříha, Hýna - Sakal, Šnajberk M. (81. Tatnassi)

 

Branky TJ Krňany :

3. Shchegliuk (p), 40., 90. Sakal, 70. Kříha, 87. Tatnassi

 

Hodnocení zápasu :

V prvním domácím zápase nové sezony hostila naše SPS Arena za krásného počasí a slušné návštěvy tradičního soupeře z Radlíku. Zápas jsme začali opatrně s vědomím neudělat chybu a nepustit Radlík do vedení. To by byl problém, protože bylo jasné, že Radlík by pak začal bránit v 11ti lidech. Uklidnit nás měl už náš první útok, kdy hostujcí obránce zahrál ve vápně rukou a penaltu bezpečně proměnil Vity Shchegliuk. Ten se však střelecky tak namlsal, že už v 10. minutě vyrovnal, když taktéž první akci soupeře skluzem umístil za bezmocného Ivana (ten musel v brance nahradit dlouhodobě zraněného Preslína). V první půli jsme však byli jasně lepší, dlouho však nepřicházel další gól. Až ve 40. minutě nám vrátil vedení Janek Sakal. Z toho gólu do šatny se soupeř již nevzpamatoval a ve druhém poločase už jsem jasně na hřišti dominovali. Výsledkem byli další 3 góly v síti hostí, v závěru se premiérově za TJ Krňany trefil i střídající nováček týmu David Tatnassi.


Po dvou kolech tak máme na kontě plný počet bodů a  před těžkým dvojutkáním venku (Hvozdnice a Vestec) můžeme být v klidu.