2. kolo: Černošice - Krňany 0:5 (0:3)

03.09.2011 17:00

Druhé mistrovské utkání nám jak výsledkově tak i herně vcelku vyšlo. Naši hráči po změnách v rozestavení předvedli hlavně v prvním poločasu odpovědný a účelný fotbal.

V obranné fázi jsme oproti minulému zápasu odehráli výbornou partii. Záloha daleko lépe kombinovala a hlavně hrála v pohybu. Útok se postaral o první dvě rychlé branky v úvodu zápasu. Tento moment zřejmě celý zápas ovlivnil. Domácí se do zápasu vůbec nedostali a hrozili pouze ze standardních situací. Prakticky po celý zápas s výjimkou začátku druhé půle jsme byli jasně lepší. Vstřelili jsme 5 branek a nastřelili 3 tyče. Za takový výkon musím naše hráče pochválit. O to více, že takový výkon předvedli před velkým počtem našich fanoušků, kteří se dostavili na hřiště soupeře. I jim patří velký dík za povzbuzení našeho týmu. V takových výkonech bychom rádi pokračovali i v dalších utkáních a tím pádem zvládli účast ve vyšší soutěži.

Ještě se musím zmínit o postu brankaře. Náš první gólman měl pracovní povinnosti a na utkání se tak nemohl dostavit. Hráč z pole, který měl zápas odchytat, se na zápas také nedostavil, a tak musel do brány útočník R.Hušbauer, jenž byl v minulé sezoně naším nejlepším střelcem. Zápas odchytal velmi dobře a hlavně jeho dlouhé a přesné výkopy vyhovovaly našim útočným hráčům. Taktéž se nám poměrně dařilo zahrávání standardek. Je jen škoda, že jsme jich více nedokázali přetavit v góly. Věřím, že v příštích zápasech tuto výhodu za předpokladu vyšší koncentrovanosti hráčů využijeme mnohem více.

 


Střelci: J. Šnajberk 2x, M.Šnajberk, M. Plachý, F.Pešek z penalty

 


Nejlepším hráčem ve velmi kvalitním mužstvu byl R.Macko

 


Sestava: 

 

 

R.Hušbauer 4/5

 

L.Pešek 4/5

T. Hýna 4/5

M.Michálek 4/5

D.Nicola 4/5

 F.Pešek 4

  R.Macko 5/4

 J.Šnajberk 4/5

 F.Hubička 4/5

 

 M.Plachý 3/4

 M.Šnajberk 4/5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Vaic (3/4) za M.Plachého, P.Hrdý (3/4) za F.Peška, M.Langer (3/4) za M.Šnajberka