19. kolo Jesenice "B" - Krňany 1 : 3 (1 : 1)

25.04.2015 17:00

 

Sestava TJ Krňany :

Misarosh  -  Pešek L., Shchegliuk (C), Šnajberk J., Volf (25. Fiedler)  -  Koval (82. Čermák), Kříha, Prodan, Hrdý - Sakal, Jariš (65. Waic)

 

Branky TJ Krňany :

44., 50., 59. Sakal

 

Na podzim : KRN - JES  0:0

 

Hodnocení trenéra :

    Druhý zápas v řadě venku jsme odehráli s benfikou Jesenice. Ta do tohoto zápasu vedla tabulku, a abychom tedy neztratili kontakt s čelem tabulky, museli jsme se poprat o dobrý výsledek. Od začátku zápasu bylo vidět, že oba týmy jsou v popředí tabulky a chtějí hrát kombinační fotbal a tak se střídali hezké akce na obou stranách. V úvodní čtvrthodině jsme byli mírně lepším týmem, bohužel po hrubé chybě jednoho z našich stoperů šel soupeř do vedení. Po obdrženém gólu jsme se začali zase nesmyslně hádat a výsledkem toho byla šílená desetiminutovka, kdy nás skvělými zákroky podržel gólman Ivan. Naštěstí minutu před koncem poločasu vyrovnal krásnou střelou z 20 metrů Janek Sakal. O poločase jsem změnil několik postů v sestavě a nakonec se ukázalo, že to rozhodlo o našem vítězství. Druhý poločas pro nás nemohl začít lépe, když se po pěti minutách podruhé krásným lobem trefil téměr z půlky hřiště Janek Sakal. Domáci poté zvýšili obrátky, přitlačili nás k naší bráně, ale opět nás podržel výborný gólman.  V 59. minutě Janek zkompletoval hattrick - 1:3. Po našem třetím gólu soupeř rezignoval, a my jsme mohli přidat další branky, ale zápas již skončil překvapivým, ale příjemným, výsledkem 1:3.

    Po dlouhé době můžeme být spokojeni s předvedenou hrou na kterou jsem byli všichni zvyklí - jak vedení týmu tak hlavně fanoušci. Pozitivem je i to, že jsme se prakticky poprvé v sezoně sešli téměř kompletní. Čelo tabulky se nyní hodně vyrovnalo, do kontaktu se dostala i Libeř a Hvozdnice "B" a tak se do konce soutěže máme ještě na co těšit. Dnes musím pochválit celé mužstvo, ale vyzdvihl bych výkon gólmana Ivana Misaroshe, který nás podržel skvělými zákroky hlavně v momentech, kdy se lámal zápas.