18. kolo: Dolní Břežany - Krňany 2:1 (2:1)

25.04.2010 17:00

Další zápas na soupeřově půdě jsme výsledkově nezvládli. Ve fotbalovém projevu jsme soupeře hlavně ve druhém poločase jasně přehráli. Naše hra se sice divákům líbila, ale v blízkosti a uvnitř pokutových území byla velmi špatná. Většina zápasu se rozhoduje v pokutovém území, což naši hráči v jarní části soutěže vůbec nezvládají. Co je nám platná převaha, když naše finální přihrávka i zakončení jsou tragické. Do koncovky chodíme nepřipraveně, nedůrazně a alibisticky. Naši hráči si zřejmě myslí, že to nějak samo spadne do soupeřovy sítě. Bez důrazu před brankou soupeře se štěstí na naši stranu nepřikloní.

Přitom jsme zápas rozehráli velmi dobře a po hezké akci se ujali vedení. Domácí hráči byli hodně nervózní, chybovali, špatně obsazovali naše ofenzivní hráče. Vytvořili jsme si poměrně hodně slušné brankové situace, které jsme nedokázali proměnit. Poté jsme domácí dostali do zápasu sami svou žákovskou chybou ve středu pole a netaktickém postavení stoperů. Do poločasu domácí hru vyrovnali a velmi šťastným gólem půl minuty před koncem poločasu zápas otočili.

Druhý poločas se hrál prakticky na jednu branku, ale díky naší neschopnosti i smůle (nastřelili jsme dvakrát tyč) jsme už nedokázali vstřelit alespoň vyrovnávací branku. Pro nás velmi důležitý zápas jsme tak prohráli.

Je smutné, že se na zápas sešlo pouze jedenáct hráčů. Nedorazil ani jeden z brankářů. V. Pilnáček, za kterého Krňany zaplatili dost peněz, nedohrál na jaře ani jeden mistrovský zápas. Nakonec jsme byli rádi, že nastoupili alespoň hráči, kteří stabilně nehrají. Do branky se postavil hráč z pole a do druhého poločasu ho nahradil náš pomezní rozhodčí, předseda oddílu Miloš Rabiňák. Během zápasu se nám navíc zranil M. Michálek, který dohrál první poločas a musel být střídán. Další dva hráči, F. Pešek a P. Jiras, zápas dohráli se sebezapřením. V poločase jsme museli udělat změnu na místě brankáře a byli jsme rádi, že jsme zápas dohráli v jedenácti lidech. Přístup některých hráčů, jak k tréninku, tak k zápasu, je pro mě velkým zklamáním. Jinak mužstvo musím za předvedenou hru pochválit. Některým hráčům se dařilo víc, některým méně, ale to byl kolektivní výkon. Za zápas jsme si vytvořili více standardních situací než za dosavadní průběh jarní sezóny. Při troše štěstí jsme měli alespoň jednu z těchto situací proměnit.

 


Nejlepším hráčem byl P.Hrdý

 


Střelec: M.Šnajberk

 


Sestava 1. poločas: 

 

R.Hušbauer 2/3

 

L.Pešek 3/4

P.Jiras 3

M.Michálek 3

T.Hýna 3

 F.Pešek 2

  J.Šnajberk 3/4

  P.Hrdý 4

 F.Hubička 3

 

A.Fiedler 3/4

 M.Šnajberk 3

 

 

 

 

 

 

 

Sestava 2. poločas: 

 

M.Rabiňák 3

 

L.Pešek 4

P.Jiras 4

T.Hýna 3/4

F.Hubička 4

 M.Šnajberk 4

 J.Šnajberk 4/5

  P.Hrdý 4/5

 R.Hušbauer 3

 

  A.Fiedler 2

 F.Pešek 2

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: -