17.kolo: Zvole B - Krňany 2:5 (1:3)

19.04.2009 17:00

Toto utkání jsme vysoko vyhráli, ačkoli jsme prvních 20 minut odehráli velmi laxně a koledovali jsme si o vstřelení branky. Domácí pořadatelé hřiště nepřipravili, tráva byla vysoká, míč se zastavoval a hra tak byla pomalá. Naši hráči v úvodu byli bez pohybu, soupeř nás jasně přehrával, ale díky jeho velmi slabé koncovce jsme neinkasovali.

Po dvaceti minutách si naši hráči uvědomili, že s takovým přístupem zápas na hřišti posledního celku soutěže nevyhrají. Naši hráči, hlavně levá strana, začali rychlostí prověřovat domácí obranu, která nestíhala zastavovat naše útočné akce. Bylo otázkou času, kdy se nám povede vstřelit branku. V rozmezí 3-4 minut jsme vstřelili dvě branky po akcích jako přes kopírák. Průnik do pokutového území po levé straně, přihrávka před branku, kde doklepává míč do branky náš dobře postavený hráč. Do poločasu jsme vstřelili ještě jednou krásnou branku střelou z 30i metrů a prakticky bylo po zápase. Domácím se však ještě v nastavení prvního poločasu povedlo snížit.

Druhou půli jsme začali velmi dobře, vstřelili jsme 4 branku a domácí obrana nestačila zastavovat naše rychlé útočné akce. Do 60. minuty jsme vstřelili 5 branku a domácí úplně herně i fyzicky odpadli. Naše útoky se nadále valily na domácí branku a je skutečně s podivem, jak velké šance jsme nedokázali proměnit. Kdyby se nám povedlo využít alespoň 50% šancí, skončil zápas pro domácí velkým debaklem. Domácí se ještě prosadili v samém závěru, kdy v nastaveném času proměnili rohový kop ve svou druhou branku. V tomto zápasu nám nezahrál dobře střed a hlavně pravá strana zálohy.

 


Nejlepším hráčem byl F.Hubička, který zařídil 3 branky. Velmi dobrý zápas odehrál T.Hýna

 


Střelci: A.Fiedler 2x, M.Šnajberk, J.Kukelka, T.Hýna

 


Sestava: 

 

J.Pokorný 3

 

P.Hrdý 3/4

T.Hýna 4

M.Michálek 3

V.Dolejš 3

 F.Pešek 1

 J.Kukelka 1/2

  J.Šnajberk 2/3

 F.Hubička 4/5

 

 A.Fiedler 3/4

 M.Šnajberk 3/4

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: L.Pešek (3) za V.Dolejše, R.Hušbauer (1) za J.Kukelku, F. (1) za A.Fiedlera