14. kolo: Vrané - Krňany 1:2 (1:2)

26.03.2011 15:30

Vstup do jarní části soutěže se našemu mužstvu výsledkově a částečně i herně vydařil. Některým hůře, jiným lépe, ale celkově žádný hráč nezklamal a to je dobrá zpráva pro další boje o špici tabulky. Obrana až na začátek utkání odehrála velmi dobré utkání. Záloha naběhala hodně kilometrů a svých úkolů se zhostila dobře a útočníci odvedli dobrý výkon hlavně směrem dozadu. Brankář nás ve dvou případech skvěle podržel.

Jedinou branku jsme obdrželi při standardní situaci díky špatnému a nedůraznému pokrytí soupeřova nejlepšího hráče. Naše hráče musíme pochválit za to, jak se doslova pralo o vítězství. Pozitivní pro nás je i fakt, že se gólově prosadili noví hráči.

K zápasu se dostavilo 15 hráčů. Jeden z nich se proto logicky nedostal vůbec do hry. Doufám, že to hráči z lavičky pochopí a budou dál povzbuzovat naše hrající hráče, a když nastoupí, podají velmi dobrý výkon, aby se poprali o místo v základní sestavě.

 


Těžko se mi vybíral nejlepší hráč, více hráčů podalo velmi dobrý výkon. Přesto se mi nejvíce zamlouval výkon M. Šnajberka.

 


Střelci: D.Nicola, I.Kovačík

 


Sestava: 

 

K. Zmítko 4

 

D.Nicola 4

J.Šnajberk 4

M.Michálek 3/4

L.Pešek 3

 F.Pešek 3/4

 P.Hrdý 4

 T.Hýna 3/4

 F.Hubička 4/3

 

 I.Kovačík 4

 M.Šnajberk 4/5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: R.Macko (3) za F.Peška, V.Dolejš (3/4) za L.Peška, L.Vaic za I.Kovačíka