14.kolo: Krňany - Měchenice 2:1 (0:1)

24.03.2012 15:00

V zápasu šlo oběma mužstvům o hodně. Vítěz se mohl odpoutat od týmů, které jsou ohroženy sestupem.

Začátek zápasu nám vyšel, důsledně jsme napadali soupeře při rozehrávce a vytvořili si 3-4 brankové příležitosti, které jsme vyloženě prohospodařili. Po 15i minutách se hosté fotbalově zvedli a zápas se vyrovnal. Hráči soupeře velmi dobře kombinovali v obraně a hlavně v záloze, kde nás často přehrávali. Ze svého tlaku si však nedokázali vytvořit brankové příležitosti. Jednu jsme soupeři nabídli sami špatně proveenou malou domů, čehož soupeř dokázal lehce využít. Po inkasované brance jsme opět měli více ze hry, ale nervozita našich hráčů bránila vyrovnání. V této fázi jsme si vypracovali 2 stoprocentní šance, které bravurně vychytal hostující gólman.

Soupeř se uchýlil k tvrdé až zákeřné hře, což vyústilo ve vyloučení jednoho hráče. Od té doby hosté bránili výsledek a hlavně jejich brankář se zasloužil o to, že stále drželi výhodu jedné branky. Vychytal jak centry do vápna, tak střely z dálky i z bezprostřední blízkosti. Našim hráčům úplně odešla přihrávka, ale vůle po vyrovnání byla veliká. Všichni naši hráči bojovali a žádný balon pro ně nebyl ztracený.

V závěru utkání se nám podařilo vyrovnat a prakticky z dalšího útoku vstřeli z dálky vítěznou branku, která šla na vrub jinak bezchybného gólmana hostí. Do konce zápasu zbývaly 3 minuty. 2 naši hráči postupovali sami na gólmana, ale rozhodčí pro ofsajd vstřelenou branku neuznal.

 


Střelci: M.Šnajberk, L.Kříha

 


Nejlepší hráč nebyl zvolen, neboť se nám tolik nedařilo. Vůlí po vítězství jsme však zápas otočili. Pevně věřím, že příští zápas odehrajeme méně nervózně, zlepšíme přihrávky, zvýšíme důraz v pokutovém území a hlavně že budeme proměňovat brankové příležitosti.

 


Sestava: 

 

 

K. Zmítko 3

 

L.Pešek 1/2

J.Šnajberk 3

M.Michálek 2/3

D.Nicola 2

 F.Pešek 2/3

  P.Hrdý 2/3

 L.Kříha 3

 F.Hubička 2/3

 

 T.Hýna 2/3

 M.Šnajberk 2/3

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: R.Macko (3) za P.Hrdého, V.Dolejš (3) za L.Peška