13. kolo: Bojanovice - Krňany 1:0 (1:0)

13.11.2010 14:00

V posledním podzimním zápasu se opět potvrdilo, že poslední zápasy nehrajeme v pohodě. Domácí se nás viditelně báli, ale nedokázali jsme toho nijak využít.

Domácí hráli pouze to, co potřebovali. Vstřelili poěrně brzy branku a následně se zatáhli do hluboké defenzivy. Vyklidili celé hřiště až po své pokutové území a s touto taktikou jsme si prostě nedokázali poradit. Kazli jsme přihrávky, hráli pomalu, málo stříleli, nebyli důrazní v osobních soubojích a hlavně jsme v prvním poločasu hráli stereotypně po levé straně. Domácí se spolehli na brejky a standardní situace, které jsme nezvládli. Naše obranná činnost je nedůrazná a vyloženě naivní.

Je smutné, když si za celý zápas, který hrajeme prakticky na jednu branku, vytvoříme pouze jednu brankovou příležitost. Domácí, přestože se celý zápas převážně bránili, ještě zazdili další čtyři ložené šance na pojištění výsledku. V našem mužstvu, kterému se poslední dva zápasy nevydařily, marně hledám hráče, který na sebe vezme odpovědnost a průnikem do pokutového území nebo nečekanou finální přihrávkou pokoří soupeřovu obranu. Místo toho jsme hráli stereotypně směrem k pokutovému území domácích, ještě více prostor zhustili a jen obtížně prosazovali. V zimě bude potřeba více potrénovat, abychom jarní část začali výrazně lépe, než jsme zakončili část podzimní.

Na závěr zmíním dvě velké kaňky posledního zápasu. První kaňkou je nepochopitelné oslabení mužstva jedním z hráčů ve chvíli, kdy vrcholí tlak na vyrovnání. Druhou kaňkou pak je skutečnost, že jsme po dvou a půl letech nedokázali vstřelit v soutěžním utkání soupeři branku.

 


Jedinými hráči, kteří odehráli dobré utkání byli F.Pešek a K.Zmítko

 


Sestava: 

 

K. Zmítko 3/4

 

L.Pešek 2

T.Hýna 2

M.Michálek 2

R.Macko 2/3

 F.Pešek 3

 M.Kučera 2

 J.Šnajberk 2/3

 F.Hubička 2

 

 R.Hušbauer 0

 M.Šnajberk 2/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: M.Langer (3) za L.Peška