12.kolo: Měchenice - Krňany 2:0 (1:0)

10.11.2012 14:00

Tento zápas jsme si prohráli sami svou neochotou poprat se o vítězství. Domácí hráči byli dle mě velmi slabí, ale přesto naše hráče přehráli.

První poločas jsme úplně vypustili. Prohrávali jsme prakticky všechny osobní souboje, nechtěli jsme vůbec běhat a domácí se navíc po naší chybě ujali vedení. 6 našich hráčů bylo v prvním poločasu zralých na střídání.

V poločasu jsme udělali dvě změny a zkraje druhé půle jsme si vytvořili větší tlak, který vyústil v nebezpečnou střelu. Domácí brankář střelu jen vyrazil před sebe, ale tam nebyl nikdo, kdo by střelu dorazil do brány. Chvíli poté jsme si vytvořili 100% šanci, kterou jsme nevyužili. Vzápětí se zbytečně nechal vyloučit R.Hušbauer a zápas jsme tak dohrávali o deseti. Naši hráči potom měli optickou převahu bez gólových příležitostí. Domácí se zatáhli do obrany a využívali rychlých brejků. Dostali se tak do 4 situací, kdy šli sami na našeho gólmana. Díky němu a dávce štěstí se skóre neměnilo. Zápas nakonec rozhodla penalta odpískaná 10 minut před koncem opět po naší chybě.

Tento zápas se dal vyhrát, kdyby naši hráči podali optimální výkon. Řada hráčů mě velmi zklamala. Paradoxem je, že dva nejlepší hráči z pole figurovali při dvou situacích, které rozhodly o výsledku. Jeden neproměnil velkou šanci na vyrovnání zkraje druhého poločasu a druhý se podílel špatným obsazením soupeře na panaltové situaci, která definitivně rozhodla o výsledku.

 


Nejlepšími hráči byli T.Presl, F.Pešek a M.Čermák

 


Sestava: 

 

T. Presl 4

 

L.Pešek 1/2

M.Čermák 3/4

M.Michálek1

R.Hušbauer0/1

 F.Pešek 3/4

 J.Šnajberk  1

 L.Kříha 2/3

 P.Hrdý 1

 

 L.Vaic 1

 M.Šnajberk 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Střídání: R.Macko (2) za P.Hrdého, F.Hubička (1/2) za L.Vaice, T.Hýna za L.Kříhu