12. kolo Krňany - Zlatníky 2 : 1 (0 : 1)

08.11.2014 14:00

Sestava TJ Krňany :

Presl  -  Pešek L. (65. Fiedler), Rusu, Shchegliuk (C), Volf  - Tsybalya (46. Koval), Kříha, Šnajberk J., Hýna - Sakal, Šnajberk M. (46. Macko)

 

Branky TJ Krňany :

70., 89. Sakal

 

Hodnocení trenéra :

Lépe už se sezona vyvinout nemohla ! Poslední domácí zápas, rozlučka a co se týče fotbalu, tak šlágr podzimu mezi naším týmem (průběžné 2. místo) a vedoucími Zlatníky. Navíc opět přálo počasí. Soupeř přijel s kvalitním a hlavně mladým mužstvem a celý zápas předváděl výborný fotbal. První poločas byl hodně opatrný od obou mužstev. Bylo vidět, že se týmy moc neznají a čekalo se na chybu soupeře.Ta bohužel přišla z naší strany, kdy po rohovém kopu zůstal na velkém vápně neobsazený hráč hostí a prohrávali jsme 0:1. To byl i poločasový výsledek. Po druhý poločas jsem připravil 2 změny v sestavě a musím říci, že naše mužstvo snad chytlo druhý dech. Výkon jaký jsme předvedli ve druhé půli se jen tak nevidí. Tým hrál jako jedna velká parta, která jde za svým cílem. Výsledkem byla vyrovnávací branka ze 70. minuty, kdy Janek Sakal dorážel do prázdné branky po krásné přihrávce od Tomáše Hýny. V 89. minutě přišla "třešnička na dortu", kdy nádhernou střelou z 20 metrů vystřelil Janek Sakal naše vítězství 2:1. Závěr byl ze strany hostů nervózní, protože už počítali s tím, že si odvezou bod za remízu.

Musím konstatovat, že se hrálo velmi kvalitní utkání a obě mužstva předváděla fotbal vyšší kvality, než je běžné ve III. třídě. Odměnou domácím fanouškům bylo vítězství na prvním mužstvem tabulky, čímž jsem stáhli náskok Zlatníků na pouhý 1 bod. Tímto bych chtěl všem fanouškům krňanského fotbalu poděkovat za povzbuzování a podporu mužstva při domácích zápasech a slíbit, že se budeme snažit i nadále hrát co nejhezčí fotbal, tak, aby jste byli maximálně spokojeni.