10. kolo: Libeř - Krňany 3:2 (2:1)

24.10.2009 14:30

Tento zápas ovlivnil malý počet hráčů. Dva se na zápas nedostavili bez omluvy a třetí se omluvil 4 hodiny před utkáním. Největším problémem byla neúčast brankaře, který nezavolal ani nezvedal telefon. Jeho přístup je neomluvitelný. Jeho účast na trénincích je i díky zaměstnání žalostná. Dalším hráčem, který ani nebyl schopen zavolat, je A.Fiedler. Takový přístup k mužstvu a kamarádům je také velmi špatný. Na zápas přišlo přesně 11 hráčů, navíc J.Šnajberk přijel i přes zranění a musel odehrát celý zápas. Nutno dodat, že jej odehrál velmi slušně.

Tento zápas jsme prohráli, i když jsme prakticky celých 90 minut hráli na polovině soupeře. Vytvořili jsme si 6 100% brankových příležitostí, které jsme díky své střelecké impotenci neproměnili. Nastřelili jsme dvakrát břevno a řadu dalších akcí nedotáhli do zakončení. Branky jsme inkasovali po fatálních chybách naší obrany a zaskakujícího gólmana.Zápas paradoxně rozhodl náš obránce T.Behr, který i přes velkou bojovnost odehrál velmi nešťastné utkání a třikrát figuroval asistencí u branek domácího mužstva.

Naši hráči musí zlepšit přihrávky, které nám díky nepřesnosti ubírají spousty sil. Další naší slabinou je důraz v pokutovém území a hlavně proměňování brankových příležitostí. Přestože se všem hráčům nevedlo stejně, musím oslabené mužstvo pochválit za bojovnost.

 


Nejlepšími hráči byli M.Michálek a F.Hubička

 


Střelci: J.Šnajberk, M.Michálek

 


Sestava: 

  R.Hušbauer 2  
V.Dolejš 3 T.Hýna 2/3 M.Michálek 4 T.Behr 1
 L.Pešek 2/3  P.Hrdý 2  J.Šnajberk 3/4  F.Hubička 4
   F.Pešek 2  M.Šnajberk 3/4